Rojstnodnevno darilo za fante vseh starosti

Presenečenje za mrzle jesenske in zimske dni

V mrzlih jesenskih in zimskih dneh presenetite partnerja z vročim darilom. Odlično darilo za fanta je komplet skodelice za kavo skupaj z vrečko kavnih zrn. Izberete lahko različne mešanice aromatičnih kav, ki bodo navdušile vsakega ljubitelja kave. V kolikor pa ne mara kave, izberite kombinacijo skodelice in čaja. Zanimivi darilni seti vsebujejo tudi čaj v šatulji. Darilni čaj je zapakiran v čajno kroglico. V stiku z vročo vodo se čajni listi razprejo in ven pokuka cvet.  Podarite lahko tudi termo lonček za prenašanje kave ali čaja s seboj na pot.

Darilo za Valentinovo
V kolikor radi vnaprej planirate večje praznike in obletnice, je pravzaprav celo leto pravi čas, da razmišljate tudi o nakupu darila za Valentinovo.

Rojstnodnevno darilo za fanta, ki rad kuha

Rojstnodnevno darilo za fanta, ki rad kiha ni težko izbrati. Razmislite samo, ali bi kot darilo poklonili kuhinjske pripomočje, električne aparate ali oblačila, ki jih potrebuje za kuhanje. Dober kuhar potrebuje veliko zalogo predpasnikov, rokavic in bombažnih prijemal. Odlično darilo za fanta kuharja je tudi dvojna posoda za hrano, ki ohranja hrano vročo več ur. Posodo za hrano bo lahko odnesel tudi s sabo v službo in jedel doma kuhane obroke. Kupite lahko tudi poseben pica set, ki vsebuje desko za odlaganje pice in rezalnik za pico. 

Bon za romantično večerjo za dva

Svojega dragega lahko rpesenetite tudi z bonom za romantično večerjo na Bledu za dve osebi. Večerja ima 4 hode, kjer je vsak posamezen hod strokovno postrežen in odličnega okusa. Večerja je postrežena blizu okna, ki gleda na Blejsko jezero, zato se to darilo za Valentinovo posebej izplača. Pomembna je predhodnja rezervacija termina, zato je dobro, da darilo za Valentinovo kupite čim prej.

Objave iz iste kategorije: