Dostava paketov s hitro pošto

hitra pošta

Hitra pošta je servis, ki se ukvarja s prevozom objektov oziroma paketov iz ene na drugo lokacijo. Vedno znova se soočimo s situacijo, ko moramo poslati paket nekam drugam in se sprašujemo kako to narediti. Koga sploh poklicati, kakšna bo cena, kaj če se kaj zgodi med potjo, kdaj bo dostavljen, kam bo dostavljen in tako naprej. Po glavi nam rojijo mnoga vprašanja, a podjetja, ki se profesionalno ukvarjajo z dostavo, imajo pripravljene odgovore na vsa vaša vprašanja.hitra pošta
Ni več vprašanja ali je hitra pošta (kurircek.si) res dovolj hitra za nas, ampak s kom se boste pogodili za dobro ceno. Slednja pa je gotovo odvisna od več dejavnikov.

Kolikokrat in kam boste dostavljali pakete?

Vprašanje, ki ga boste prejeli od dostavne službe je torej znano. Če boste potrebovali dostavo predvsem v domače kraje, torej po svoji državi, bo cena drugačna, kot če boste pošiljali pakete v tujino. Pri tem je pomembno tudi, v katere države po svetu boste pošiljali, vendar ne za vse kurirske oziroma dostavne službe. Če boste pošiljali zgolj in samo v eno ali dve tuji državi in venomer po več paketov naenkrat, morda celo desetine, boste dobili boljšo ceno, kot če bodo morali prihajati po en paket sem ter tja ali če boste danes poslali denimo paket v Nemčijo in Avstrijo, čez dva dni pa v Španijo in v ZDA. Veliko nižjo ceno si boste lahko izborili, če bo teh paketov veliko, morda dvajset, petdeset, sto ali še več dnevno, vendar pa to pomeni, da morate imeti nek artikel, po katerem je veliko povpraševanja. Cena torej ni tako zelo odvisna od dostavljavca, kot nanjo vplivate vi sami, s količino prodanih artiklov.

V koliko časa bodo paketi dostavljeni?

Tudi na to vprašanje vam lahko ime hitra pošta ponudi odgovor. Vsekakor hitro, saj hitra pošta ne izvira iz počasnosti. Šalo na stran, običajno bo dostava opravljena v roku dveh delovnih dni, lahko je tudi malce prej ali pa celo v istem dnevu, če se vam res mudi. Potem se ime hitra pošta spremeni v ekspresna pošta in to pomeni, da bodo paket, za katerega se vam res mudi, prišli iskati morda že v roku ene ure in ga poskusili v uri ali dveh dostaviti do naslovnika. Cena bo seveda temu primerna, a če se mudi, se pač mudi. Morda prejemniku sploh ni težko plačati tega dodatka, ker se mu gre samo za hitrost ali pa imate pri prodaji artikla dovolj dobička, da lahko del tega dodatnega stroška z lahkoto pokrijete sami, strani pa naredite uslugo in običajno si vas po takšnem dejanju dobro zapomnijo, vas cenijo in kupujejo pri vas tudi v bodoče.

Objave iz iste kategorije: