Vojaški šotori veljajo za najbolj kakovostno obliko šotorov

Vsak izmed nas se je verjetno že kdaj srečal s šotorom. Lahko da smo ga uporabili samo doma na vrtu tako za zabavo, morda pa smo z njim taborili kje v naravi ali pa celo na morju. Kakor koli že, šotor, ki smo ga postavili na vrtu, se je zagotovo že po velikosti razlikoval od tistega, ki smo ga imeli s seboj na izletu ali pa na dopustu. Trg namreč ponuja veliko število šotorov, med seboj pa se razlikujejo predvsem glede na to, zakaj jih uporabljamo. Posebna oblika šotorov so zagotovo vojaški šotori, ki so že na prvi pogled povsem drugačni od ostalih vrst. Že velikost je občutno večja, poleg tega pa tudi sama razporeditev in tako dalje.

Vsi vojaški šotori imajo skupni imenovalec

Tudi sami vojaški šotori se med seboj močno razlikujejo, zagotovo pa imajo vsi skupni imenovalec, in to je praktičnost ter uporabnost. Med najpogostejšimi oblikami tovrstnih šotorov so taki, ki tehtajo približno 100 kilogramov, za razstavljanje in sestavljanje pa sta potrebni dve osebi. Prostor v takem šotoru pa je namenjen osmim osebam. Primeren mora biti za vsa klimatska območja, prav tako pa mora biti omogočena široka izbira dodatne opreme. Vhodni preddverji morata biti obvezno togo nameščeni, prav tako pa mora obstajati tudi možnost vodoneprepustnih povezav na obeh vhodih. Razstavljanje in sestavljanje šotora, ki je namenjen predvsem vojski, pa se mora opravljati brez vseh dodatnih orodij.

Osnovna verzija vojaškega šotora

Vojaški šotori so torej drugačni že na prvi pogled, ko pa ga pogledamo še od bližje, pa vidimo še veliko več specifik, ki so značilne samo za take vrste šotorov. Osnovna verzija vojaškega šotora je opremljena s sončno streho, dvoje vhodnih vrat ter s štirimi okni. Šotor mora tako ponujati prostor za namestitev vsaj do osem oseb. Notranji prostor pa je prav tako lahko uporaben kot delovni prostor, na primer kot pisarna ali pa kaj podobnega.

Konec koncev pa lahko površino prostora uporabite tudi v promocijske namene in na njegove zunanje stene ali streho nalepite ali odtisnete reklame. Tudi sicer lahko v njih prirejate dogodke in če boste imeli kakšno dobro idejo za poslovno zabavo, nikar ne pozabite na promocijska darila.

Objave iz iste kategorije: