Promocijska darila s stilom

Kakšna promocijska darila naročiti? So USB ključi in obeski zanje še vedno in ali se raje odločiti za kaj drugega? Naj izberemo športna oblačila, ki so praktična in udobna, ali pa kaj bolj sofisticiranega? Možnosti je vsekakor veliko, ne glede na to, komu jih boste podarili – strankam, poslovnim partnerjem, zaposlenim, otrokom ali komu drugemu. Na spletni strani Habeco.si si lahko ogledate široko ponudbo izdelkov, na katere je možno natisniti, vgravirati ali izvesti tudi vaš logotip ter tako poskrbeti za personalizacijo posameznega izdelka.

Elegantne stekleničke za vodo

Steklenice za vodo spadajo med zimzelena promocijska darila. Podarite jih namreč lahko ob kateri koli priložnosti. Izbrani modeli so zelo elegantni in vas bodo navdušili s svojo zanimivo obliko. Prav tako pa bodo navdušili vaše stranke. Podobno velja tudi za različne modne bidone in termo steklenice, v katerih bo kava ostala lepo dišeče topla.

S takšnim darilom enostavno ne morete zgrešiti, saj gre za široko uporaben izdelek, ki je hkrati lahko še lep. Hkrati z njim promovirate tako zdrav življenjski slog kot tudi ekološko naravnanost, kar sta dve vrednoti, ki bi jih verjetno prav vsako podjetje rado povezalo s svojim imenom.

Antistres žogice ali mini čokoladice

Ko pomislimo na promocijska darila, običajno najprej pomislimo na zlati asortima standardnih promo izdelkov, kot so dežniki, oblačila in podobno. V resnici pa smo lahko na tem področju veliko bolj izvirni in to celo z nižjimi stroški.

Mini čokoladice v simpatičnem steklenem kozarčku so ne le lepo darilce, ampak tudi lep okras na mizi v pisarni, še posebej če k vam zahajajo stranke ali poslovni partnerji. Med zelo simpatična promocijska darila pa spadajo tudi majhne protistresne žogice, ki so odlično orožje proti napetosti, hkrati pa dobro skrbijo tudi za vašo promocijo.

Naj promocijska darila ne bodo dolgočasna

Velika izbira promocijskih daril najdete na spletni strani podjetja Habeco
Habeco omogoča potisk poslovnih daril – delovna oblačila so odlična priložnost za dodaten oglasni prostor

Ni treba, da so promocijska darila dolgočasna, lahko izberete tudi kaj hudomušnega ali nenavadnega. Izbira je res pestra, tako da se vam ni treba omejevati le na standardne možnosti ali na tisto, kar ste podarjali do sedaj. Preizkusite kaj novega, drugačnega, svežega. Ljudje imajo radi darila, kakršnih še niso dobili, zato se vam izbiri splača posvetiti nekaj več časa. Naj bodo vaša promocijska darila podarjena s stilom!

Preberite si še članek na temo beljenje zob, saj vemo, da je ravno pri podarjanju daril izjemno pomemben lep nasmeh.

Napisi za majice. Sarkastične, ironične in nadvse smešne majice za različna razpoloženja in priložnosti. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: