Izrazimo svoj jaz s smešnimi majicami

Le kdo nima v omari vsaj kakšne smešne majice? Le priložnost mora biti prava, da jo oblečemo. Običajno potrebujemo takšen dan, ko smo dobre volje in ko nimamo nobenih pomembnih sestankov, ko smo praktično ležerni skozi cel dan. Takrat si lahko oblečemo smešno majico in sebi in drugim polepšamo dan. S kakšnim res zanimivim stavkom, lahko marsikoga spravimo v smeh in dobro voljo. Predvsem pri spoznavanju novih ljudi, pa nam smešna majica pomaga narediti dober prvi vtis. Če seveda želimo, da nas ljudje prepoznajo kot smešne in zanimive. Gotovo pa s smešno majico ne bomo prišli na razgovor za službo, saj nas lahko prepoznajo kot neresne kandidate.

Bodimo unikatni

Smešne majice naj bodo prilika, da nasmejemo ljudi, za zabavo in za to, da izrazimo svojo osebnost na zabaven način. Če pa želimo biti res unikatni, nikar ne kupujmo smešne majice v trgovinah. Saj ne bomo več smešni, ampak predvsem kopije še nekaj drugih ljudi, ki se bodo z enakimi majicami sprehajali po mestu. Smešne majice si raje natisnimo po svojih željah. Dobro premislimo in natisnimo si lastne smešne majice, te bodo gotovo unikatne in še bolj bomo zanimivi.

Enostaven tisk na majice

Tisk smešnih majic je enostaven. Na spletni strani majice.si izberemo model, velikost in barvo majice, ter obliko tiska oziroma napis. Smešne majice so zato lahko ugodna in unikatna rešitev. Sploh pa pridejo smešne majice v poštev v poletnih mesecih, ko smo veliko bolj sproščeni in lahkotno oblečeni.

https://www.youtube.com/watch?v=bxbnC3Q1NuQ

Z zanimivim napisom ali skico lahko hitro pritegnemo pozitivno pozornost. Ne rabimo biti kopija drug drugega, lahko smo popolnoma unikatni in izvirni. Lahko pa si tudi sposodimo kakšen slogan, napis ali ga samo malo preuredimo in damo v svoje barve, pa že nastanejo smešne majice. Te lahko nosimo celo poletje, pa tudi kasneje za kakšne zabavne priložnosti.

Skupinske smešne majice

Smešne majice lahko naročimo tudi za prijateljev rojstni dan, prijateljevo fantovščino, za odhod sodelavke v pokoj, za rojstvo otroka in podobno. Možnosti za skupinske smešne majice je res veliko. Izkoristimo jih in nasmejmo ljudi okrog sebe.

Ženske ure so bile dolgo časa večinoma enake. Danes se stvari spreminjajo in na trgu lahko opazimo ženske ure vseh možnih oblik in cenovnih razredov. Več o tem pa če sledite povezavi.

Objave iz iste kategorije: