Zvestoba

Človeški odnosi niso vedno gladki. Veliko razdorov povzroči tudi posesivnost, ljubosumnost in neodgovornost. Prijateljstvo naj ne bi imelo poskusnih odnosov, temveč je druženje ljudi. Prijatelja sta poštena drug do drugega. Na primer, če mož razmišlja, da ga njegov prijatelj vara z njegovo ženo, in če žena razmišlja, da jo njena prijateljica vara z njenim možem, potem prijateljstvo ne more obstajati. Zvestoba prijateljstvu mora obstajati tudi v zakonu med možem in ženo.

Zvestoba pomeni tudi to, da vedno razmislimo kakšne posledice lahko povzročijo naša dejanja in da lahko z njimi prizadenemo človeka, ki nam veliko pomeni. Če varamo, pomeni, da nismo moralni. Nas bi tako dejanje našega partnerja prizadelo. Zakaj bi ga potem varali mi, če nas prizadene, bo tudi njega? Ne se tolažiti, da bo to ostala skrivnost.

odprtost

V kolikor v neki zvezi ni zvestobe, bodo hitro prišle težave, ki se jih boste želeli čim hitreje znebiti. Verjemite nam, da je zvestoba nekaj, kart je zelo veliko vredno, zato se jo splača deliti. Pomembno je tudi, da se zavedate, da v kolikor niste sami zvesti, da ne boste zvestobe tudi prejeli. Ljudje, ki imajo veliko zvestobe so običajno veliko bolj priljubljeni in zaželeni v družbi ostalih ljudi. Ljudje preprosto ne razumejo, da je biti zvest nekaj zelo lepega in nekaj čarobnega, tako da prav vsak bi se lahko naučil zvestobe.

Ljudje, ki so zvesti običajno v življenju kar nekajkrat trpijo, toda pomembno je samo to, da to trpljenje običajno hitro mine, saj se vsaka dobrota poplača in to je tudi res. Ljudje, ki so dobri, se jim bo prej ali slej v življenju vse to povrnilo. Ko pa nehate verjetni v to, lahko postanete depresivni in nemotivirani, tega pa si seveda nihče ne želi.

Ljudje, ki niso zvesti velikokrat slabo gredo skozi življenje. Najbolje bo, da se posvetite sebi in svojim najbližjim in jih tako ali drugače razveselite z zvestobo!

Objave iz iste kategorije: