Življenje na borzi je življenje na robu

Ali želite hiter in ogromen zaslužek? Vas privlači dinamika investiranja? Mislim, da je pravi čas, da izveste, kako lahko hitro in enostavno postanete bogati.

Vrsto let sem se ukvarjal z investiranjem in si prislužil toliko denarja, da ga v svojem življenju ne bom mogel porabiti. Zato sem se odločil, da z vami delim svoje izkušnje v upanju, da vam pomagam doseči enak, če ne še večji uspeh.

Kdo sem in kako vam lahko pomagam?

Jaz sem Jure Macuh, poslovnež. Kot sem že povedal, imam dolgoletne izkušnje z delom na borzi. Toda brez pomoči ne bi nikoli uspel. Pomoči, ki je prišla nenadoma, ko sem bil brezposeln in dobesedno brez denarja.

V poznih dvajsetih letih sem spoznal starejšega gospoda, ki mi je spremenil življenje. Gre za milijonarja, ki se je vse življenje preživljal z investiranjem in z različnimi drugimi posli. Bil je znan ne le v Sloveniji, temveč tudi po svetu. Še danes se spominjam njegovih besed.

Razkril je, kaj je potrebno za uspeh. Odkril mi je skrivnost uspešnega poslovanja na borzi. V tistem času nisem nikjer delal in njegove besede so me vzpodbudile, da sledim njegovim korakom. V meni je zbudil željo po uspehu. Hotel sem biti kot ljudje z znamenitega Wall Street-a.

Skrivnost uspeha milijonarjev

Morda se vam bodo ti nasveti zdeli nekoliko neverjetni. Vendar pa so to nasveti, ki jih lahko uporabite tudi v zasebnem življenju in ne samo v poslovnem svetu.

Bodite polni zaupanja – kar loči milijonarje od navadnih ljudi, je, da milijonarji gojijo zaupanje do vsakogar. Običajni ljudje so skeptični, mislijo, da jih bodo vsi prevarali. Za razliko od njih imajo milijonarji zaupanje v ljudi, ki jih šele spoznajo in v vseh vidijo priložnost za zaslužek.

Iščite uspeh – ljudje, ki veliko zaslužijo, razumejo, da se vse dogaja z razlogom, a vseeno ne čakajo, da jim vse pade z neba. Oni neposredno vplivajo na razvoj dogodkov.

Nikoli se ne nehajte spraševati – večina bogatih ljudi se sprašuje, “kaj če”. Na ta način pridejo do rešitev. Odgovori niso tako pomembni, kot je pomembno nenehno spraševanje.

Borza – veliki dobički in velike izgube

Ko vstopite v borzne vode, morate biti pripravljeni na vse. Velike izgube so sestavni del vsake naložbe. Na borzi pogosto prihaja do vzponov in padcev. Cene se stalno spreminjajo. Malo je ​​tistih, ki obogatijo že po prvi naložbi. Ko ste na borzi, morate igrati po pravilih, vendar pa morate imeti tudi svoja.

Besede starejšega gospoda so mi pomagale, da sem se na pravilen način pojavil na trgu. Nenehno sem se trudil in hodil proti uspehu. Vsako svojo odločitev sem večkrat preučil. Sem pa potreboval čas, da vse to uresničim oziroma izvedem v praksi. A ko sem uspel, mi nihče na borzi ni bil kos. Moj zaslužek je kmalu presegel milijone. Tako sem dosegel svoj cilj, in sicer preskrbeti sebe in svojo družino.

 

 

Objave iz iste kategorije: