Iščete najboljšo nego za svojo tetovažo?

Želite, da vaša tetovaža ostane večna? Želite, da čim dlje obdrži svojo obliko in barve? Za to je potrebna pravilna in kakovostna nega. Namreč, tetovaža ni le modni dodatek, v prvih dneh in tednih celjenja govorimo o rani. Zato moramo za njo pravilno in strokovno skrbeti, da preprečimo infekcije ter poskrbimo, da bodo barve tetovaže ostale sveže in trajne. Ključ do tega je pravilna izbira mazila – Priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock.

Pravilna nega tetovaže

Pravilna nega tetovaže predstavlja 70 % dela. Takoj po tetoviranju, morate na tetovažo skrbno paziti in jo primerno negovati. Celjenje tetovaže oz. tetovirane kože traja nekje od dva do tri tedne, odvisno od kože, zato se je potrebno v tem obdobju izogibati sončnim žarkom, slani vodi in savni. Ko se koža zaceli, je potrebno poseči po kakovostnem in profesionalnem mazilu.

Izbira kakovostnega mazila

Pri negi tetovaže je pomembno, da uporabljate kakovostne in primerne izdelke. Mazilo mora kožo varovati in zdraviti, ne sme pa vsebovati nepotrebnih sestavin, ki dodatno obremenijo predel kože pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije, zato priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock, ki je prvo profesionalno mazilo za jasen, zdrav in sijoč videz tetovaž, ki neguje in nahrani tetovirano kožo ter poskrbi za obstojno in čudovito tetovažo. Odlikuje ga povsem nova patentirana formula za izdatno nego vseh vrst tetovirane kože.

Kako mazilo za tattoo deluje?

Edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin, ki jih vsebuje mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock zanesljivo zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novih kot starejših, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek ter visok zaščitni faktor pred UVA- in UVB-žarki, ki varuje kožo pred gubanjem ter drugimi znaki poškodb in staranja.

Revolucionaren antioksidant polidatin omogoča optimalno nego razdražene kože, saj uničuje proste radikale in deluje protivnetno. Mazilo kožo mehča, vlaži, preprečuje izsušitev in pospešujejo obnavljanje izsušene kože. Uporabljajte mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock in zagotovite vaši tetovaži dolgo obstojnost, jasne barve in čiste linije.

Objave iz iste kategorije: