Moderni stroji za pomivanje posode

moderne košare za pomivalni stroj

Dandanes je ključno, da ima vsak gostinski obrat kakovostno opremo. S tem imamo v mislih gostinsko opremo v obliki dehidratorjev hrane, pečic, hladilnikov ipd. Zelo pomemben element pa so stroji za pomivanje industrijske kakovosti. Namenjeni so delovanju skozi cel dan, saj so narejeni za visoke obremenitve in nenehno uporabo. Sčasoma pa se bodo košare za pomivalni stroj izrabile, zato jih bomo morali zamenjati. Zamenjava je hitra in enostavna, če nalogo zaupamo strokovnjakom. Seveda pa je mogoče to storiti tudi brez pomoči, če proizvajalec stroja in pogoji garancije to dovoljujejo.

Košare za pomivalni stroj je potrebno sčasoma zamenjati

Moderni stroji za pomivanje posode, ki so namenjeni uporabi v gostinskim obratom, so izredno vzdržljivi. Tako lahko delujejo dan in noč, brez potrebe po vzdrževanju. Sčasoma pa se obrabijo njihove najbolj obremenjene komponente. To pa so košare za pomivalni stroj, saj so dnevno izpostavljene visokim temperaturam, udarcem in drugim fizičnim silam.

Košare za pomivalni stroj v gostinskem obratu
Košare za pomivalni stroj se bodo sčasoma izrabile, zato jih bomo morali zamenjati.

V večini primerov jih je mogoče brez težav zamenjati hitro in preprosto. Nekateri stroji pa zahtevajo servis oziroma vgradnjo s strani serviserja. Neglede na razlog za zamenjavo, je zelo pomembno, da so rezervni deli za pomivalne stroje vedno na voljo po ugodni in razumni ceni. Mogoče jih je zaslediti na spletni strani določenega trgovca z gostinsko opremo.

Različni materiali košar za pomivalni stroj

Nakup modernih košar za pomivalni stroj nas sooči z izbiro različnih materialov. Pogosto je temu tako, saj različni proizvajalci želijo ponuditi strankam boljšo vzdržljivost, višjo življenjsko dobo, nižjo ceno ipd. Načeloma to ni tako pomembno s strani stranke, vendar pa se lahko izkaže, da so nekatere košare za pomivalni stroj malenkost boljše od drugih.

Velika izbira za nakup modernih košar za pomivalni stroj.
Pri nakupu modernih košar za pomivalni stroj imamo veliko izbiro.

To je lahko uporabno v primerih, ko so potrebe po pranju posode zares visoke. Zato je smiselno, če poizkušamo prihraniti stroške na vseh možnih mestih, kjer je to le mogoče.

Klasične kovinske košare za pomivalni stroj

Večino košar za pomivalni stroj je narejenih iz nerjaveče kovine. To je zelo uporabno, saj je za gostinske potrebe pomembno uporabljati le najboljše materiale. Res je, da nerjaveči kovini voda ne more do živega. Sčasoma pa bo uporaba čistil, vroče vode in drugih vplivov iztrošila konstrukcijo same košare. Tako se lahko pojavijo zvini in druge poškodbe. Seveda pa ne gre zanemariti dejstvo, da sama košara prenaša težo krožnikov, kozarcev ipd., kar jo še dodatno obremeni. Nerjaveče jeklo je odlična izbira, ki se priporoča za uporabo v gostilnah, barih, restavracijah, menzah in drugih gostinskih obratih.

Hitrost oskrbe gostov je še toliko bolj pomembna v primerih, ko potrebujemo tračni pomivalni stroj za oskrbo več stoglave množice. 

Košare za pomivalni stroj z najlonskimi in PVC premazi

Številne košare za pomivalne stroje so na voljo z najlonskimi in PVC premazi. Te so namenjeni dodatni vzdržljivosti v primerih intenzivne ali pogoste uporabe. Najlon je izredno vzdržljiv, vendar se sčasoma lahko prične luščiti, zato moramo biti pozorni na izgled same košare.

Nakup moderne košare za pomivalni stroj z najlonskim premazom
Košare za pomivalni stroj z najlonskimi in PVC premazi so izredno vzdržljive.

PVC premazi pa nudijo podoben nivo zaščite, vendar imajo krajšo življenjsko dobo. V vsakem primeru se svetuje, da se o značilnostih košare vnaprej pozanimamo s prodajnim osebjem v naši najljubši spletni trgovini z gostinsko opremo.

Tračni pomivalni stroji so preprosti za vzdrževanje

Gostinski obrati potrebujejo kakovostno in vzdržljivo opremo pri vsakodnevnem delu. Oba pogoja izpolnjujejo tračni pomivalni stroji, saj so narejeni, da vzdržijo velike obremenitve. Glavna značilnost omenjenih strojev se skriva v pogonskem sistemu. To pa je sistem traku, ki močno pohitri čiščenje oziroma pomivanje posode in drugih jedilnih ter kuhinjskih pripomočkov. 

Komercialni tračni pomivalni stroj v gostinskem obratu

Vsi tračni pomivalni stroji so najbolje izkoriščeni v gostinskih kuhinjah in drugje, kjer je potrebno oskrbeti veliko količino posode. To je izredno uporabno v določenih trenutkih dneva, ko v gostilno ali restavracijo vstopi veliko število ljudi. Enako pa velja za turistične sezone in prireditve, kjer se pričakuje na stotine lačnih ljudi. 

Tračne pomivalne stroje je mogoče prilagoditi našim potrebam

  • Velika prednost vseh tračnih pomivalnih strojev se skriva v njihovi prilagodljivost oziroma modularnosti.
  • Mogoče jih je prirediti trenutnim potrebam, saj se različne dele lahko odklopi ali priklopi.
  • To nam omogoča, da popolnoma natančno nadziramo stopnje in načine pranja posode. Obenem pa jih lahko brez težav prilagodimo potrebam pomivanja določene vrste posode ali drugih elementov.

Vsi tračni pomivalni stroji pa so izredno kakovostni, saj vsebujejo električne motorje in druge komponente industrijske kakovosti. Neglede na to, kakšen stroj izberemo, se lahko vedno zanesemo na vrhunsko sposobnost čiščenja, pomivanja in ohranjanja najvišjih standardov higiene.

Objave iz iste kategorije: