Tipski senčniki za avto za bolj udobno vožnjo

tipski senčniki za avto

Notranjost vsakega jeklenega konjička se lahko hitro segreje do neprijetno visokih temperatur. Omenjen pojav je posebej izrazit v poletnih mesecih. Takrat kabina našega avtomobila lahko zadrži zelo visoko količino vročine, ki naredi vožnjo nezdravo in celo nevarno. Obenem pa lahko stopi plastiko, poškoduje občutljivo elektroniko, zbledi barve usnja in povzroči drugo škodo. Najbolj učinkovita rešitev pred visoko vročino predstavljajo tipski senčniki za avto, saj preprečijo sončnim žarkom, da bi v celoti prodrli čez okna. S tem se močno zmanjša nabiranje toplote v kabini in močno poveča udobje vožnje.

Tipski senčniki za avto preprečujejo nabiranje vročine 

Vsakemu vozniku avta se je že zgodilo, da ga je moral pustiti parkiranega dalj časa pod vročim soncem. Ko želimo popolnoma razgreto vozilo uporabiti, hitro opazimo, da bo to zelo težko. Zato moramo odpreti okna, prižgati avto klimo ali zračnike ter drugače spraviti vroč zrak ven iz kabine.

dodatki za avto Withcar
Dodatki za avto Withcar se dobijo v njihovi bogati ponudb. Potrebno pa se je zavedati, da so senčniki izdelani samo za določen model oziroma vrsto vozila.

Če pa bi želeli vozilo vseeno uporabiti, ne da bi ga ohladili, pa tvegamo veliko. Ob visoki vročini v kabini nam lahko postane slabo, imamo veliko daljše odzivne čase in nismo pozorni na različne nevarnosti. Z uporabo tipskih senčnikov za avto si lahko vožnjo močno olajšamo. Njihov glavni namen je, da preprečijo sončnim žarkom, da bi vstopili v naše vozilo in ga s tem segrevali. Obenem pa nudijo zaščito pred sončno svetlobo, ko vozilo vozimo.

Notranjost kabine avtomobila je bolj prijetna

Vožnja avtomobila z razgreto notranjostjo kabine je lahko zelo nevarna za živali, otroke in tudi odrasle.

Oglejte si video, ki prikazuje kako enostavno se montirajo tipski senčniki za avto.

Obstajajo številne tehnologije za avte, ki zmanjšajo vpliv sončnih žarkov, vendar imajo omejeno učinkovitost.

Objave iz iste kategorije: