Z grelnikom Bosch ni treba dolgo čakati na toplo vodo

Ker ima enota 98-odstotno energetsko učinkovitost, boste prihranili na računu za elektriko, hkrati pa bo zagotovila nemoten tok tople vode. Zaradi zasnove in velikosti lahko pričakujete, da bo pri tej napravi zelo malo vzdrževanja. Če potrebujete več informacij o grelnikih vode, si lahko ogledate naš vodič za nakup električnega grelnika brez rezervoarja.

Prednosti

  • Zelo kompaktna oblika omogoča enostavno namestitev kjerkoli
  • Enostaven postopek namestitve
  • Trdna konstrukcija, ki preprečuje puščanje

Slabosti

  • 1-letna omejena garancija na dele
  • Nizka stopnja pretoka pomeni, da lahko podpira samo eno napravo hkrati

Z grelnikom vode te velikosti, lahko pričakujete omejeno, vendar zanesljivo storitev. To morda niso najmočnejše enote, vendar dobro delujejo kot grelniki, namenjeni za mesto uporabe. Če potrebujete preprosto nadgradnjo obstoječega sistema ali načrtujete dodajanje enot, ki potrebujejo neodvisno podporo, je ta mali grelnik vode Bosch Tronic 3000 T učinkovita in diskretna rešitev. Če pa iščete nekaj z močnejšo stopnjo pretoka vode, ki lahko podpira več porabnikov vode naenkrat, potem boste potrebovali nekaj drugega.

Bosch Tronic 3000 T – najbolje zasnovan grelnik vode

Ni presenetljivo, da Bosch izdeluje kakovostne grelniki vode. So ena vodilnih blagovnih znamk na trgu potrošniških aparatov. Ne glede na to, ali gre za vašo kuhinjo, dnevno sobo ali celo kopalnico, bo Bosch poskrbel za vas.

Boschev Tronic 3000 T ima zelo futuristično ime, in to čisto upravičeno. Zasnova tega grelnika vode je zelo elegantna in moderna. Podjetje Bosch je poskrbelo, da ni sprejemalo kompromisov pri oblikovanju, tudi za aparate, ki so običajno nameščeni v kleti.

Kompaktna oblika te enote omogoča, da jo lahko postavite kjerkoli. Prav tako bo primeren tudi za prostor pod umivalnikom, ki je običajno prevelik za večino enot.

Običajno, ko pomislite na kompaktne grelnike vode, vedno obstaja nevarnost, da bodo imeli manjšo zmogljivost. Na srečo to ne velja za Bosch Tronic 3000 T, saj lahko udobno segreje okoli 26 litrov vode.

Na uro lahko segreje 25 litrov, kar pomeni, da boste vročo vodo imeli za manj kot eno uro. Zaradi tega je popoln spremljevalec za majhne apartmaje, mestne hiše in celo za kampe.

Sama naprava je narejena iz visoko kakovostnih materialov. Za namestitev in vzdrževanje ne potrebujete veliko. To pomeni, da vam ni treba stalno preverjati svojega grelnika.

Objave iz iste kategorije: