Družabna igra Naseljenci otoka Catan

Družabne igre so vse bolj popularne za popolnoma vse generacije. Najlepše je ko se zberejo prijatelji ali pa družina in se posedejo ob dobri družabni igri, ki jih spravi v smeh in jih druži ob igranju. Največkrat se igranje družabnih igre izvaja na počitnicah, v planinah, morju ali kje v kakšnem kraju, kjer se ljudje radi berejo ob dobri družbi družine in prijateljev in se vsekakor radi poveselijo. Mislim, da smo prav vsi navdušeni, ko se omeni igranje družabnih iger, saj nas zamori od stresa, povrne v otroške dni in se poleg še vsekakor dobro sprostimo. Družabna igra Naseljenci otoka Catan je ena izmed dobrih iger, ki bo vsekakor pritegnila pozornost prav vsakega, ki se rad malce poigra in druži med znanci.naseljenci-otoka-catan

Za koga je namenjena igra Družabna igra Naseljenci otoka Catan

Družabna igra Naseljenci otoka Catan je namenjena za vse, ki so starejši od 10 let in ja primerna za 3 do 4 igralce. Fantastična strateška igra Krausa Tauberja je svetovna uspešnica z milijoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo na otoku Catan. Otok lahko odkrijete s svojimi soigralci in postanete prvi prebivalec le tega. Igra zahteva precej razmišljanja, saj imate ob sebi tudi nasprotne igralce in si ne želite, da bi bili z gradnjo in trgovanjem pred vami. Družabna igra Naseljenci otoka Catan pa vsekakor ni primerna za otroke mlajše od 3 let, saj so v igri majhni delci, ki jih otrok lahko da v usta.

Navodila igre Družabna igra Naseljenci otoka Catan

Igra ima zelo preprosto razložena navodila, ki vas bodo pripeljala do odličnega igranja in druženja nekje do 75 min trajanja. Na otoku gradite naselja in povezujete ceste med seboj. Trgovanje z blagom, kot so; les, gruda, glina narašča in s tem tudi vaše trgovanje s surovinami, ki vam omogočajo, da vaše vasice postajajo večja mesta. Ko opravljate blagovno menjavo s tem tudi dobivate nove možnosti. Vaše dobro razmišljanje je zelo pomembno, saj vam omogoča, da vas vaši soigralci ne prehitijo. Družabna igra Naseljenci otoka Catan pa je vsekakor poučna za vsakogar, saj ob njej trenira svoje možgančke in se tudi malo poglobi kako trgovanje lahko poteka.

Če se vaši otroci radi igrajo družabne igre, bodo njihova ljubezen zagotovo postali tudi leseni vlakci.

Objave iz iste kategorije: