Escape room Ljubljana ima dve sobi in en sam cilj

Escape room Ljubljana ima dve sobi, ki se imenujeta DaVinci in Sherlock, ter imata en sam cilj oz. izhod, ki ga je pomembno najti z dobrim skupinskim delom in logičnim razmišljanje. Če skupina dobro sodeluje in je iznajdljiva potem ne bo težav. Najboljša skupina je prišla iz sobe v 20min pred iztekom časa, časa pa imajo le 70min, da poiščejo izhod.escape-room-soba Escape room Ljubljana (thekey.si) pa je z tem svojim zanimivim igram obnorel skoraj ves svet. Ko je prišla ta zanimivost na plan, je Ljubljana dobila še več turističnih obiskovalcev saj je druga najbolj obiskana točka in so jo obiskali tudi iz Mehike, Brazilije in še drugih držav sveta. Iznajditelj escape rooma Ljubljana je idejo dobil spomladi in so v zelo kratkem času, to idejo tudi izvedli, ki pa je postala atrakcija za cel svet.

Naj escape room Ljubljana zbudi otroka v vas in vas popelje v pustolovščine

Escape room Ljubljana bo v vas prebudila pravega otroka in vas popeljala v pustolovščino, saj tekma poteka prav zanimivo in odlično. Dva od petih igralcev zaklenejo v sobo, kjer morata v 60 min odkriti skrite predmete, kode, šifre, namige in podobno, kar bi jim prav gotovo prišlo prav za pobeg. Za pobeg potrebujeta logističnega, matematičnega znanja in še kaj bi se našlo, saj po navadi za vse to potrebujejo eno uro, če pa jim v tem času ne gre pa jim lahko ponudijo tudi pomoč. Če ima kdo težave in se v sobi ne počuti dobro pa to pove in opazovalec ga bo takoj spustil ven iz sobe.

Rezervacije escape room Ljubljana

Obiski escape rooma Ljubljana so množični in je zelo dobro, če si v naprej zagotovite rezervacije in sicer lahko tudi preko interneta. Ko pa bo prišel dan, ko boste morali pričeti raziskovati pa le močno napnite svoje možgančke in v sobo zlijte vse pametne in iznajdljive ideje, ki jih imate in ste jih kdaj koli v življenju tudi potrebovali in uporabili.
https://www.youtube.com/watch?v=KLY1l0fTHu0

Objave iz iste kategorije: