Mitsubishi klime – idealne klime za vsak prostor!

Kaj pa vi, ste jih že preizkusili? Tisti, ki že imate uporabniške izkušnje, se zagotovo strinjate z zgornjim naslovom, imamo prav?

Mitsubishi klime se namreč lahko pohvalijo z več kot 50 let izkušnjami na področju tovrstnih tehnologij in z vsakim letom so bolj izpopolnjene, zato si tudi upamo trditi, da so vsako leto najmanj korak pred konkurenco.

Klimatske naprave bi morale nuditi idealno prostorsko klimo skozi vse leto

Pri izbiri klimatske naprave, je najpomembnejše dejstvo, kje jo potrebujemo oziroma v katerem prostoru bomo napravo uporabljali. Glede na omenjeno, se Mitsubishi klime delijo v naslednje »skupine«:

Klimatske naprave za stanovanja in poslovne prostore

Mitsubishi electric klimatska naprava zagotavlja najboljšo klimo v prostoru. Upravljamo jo lahko preko mobilne aplikacije ali pa s pomočjo infrardečega daljinskega upravljalnika. V tem naboru naprav imate na voljo širok asortima modelov z različnimi funkcijami delovanja ter različno jakostjo. Razlikujejo pa se tudi po energijski učinkovitosti, tipu namestitve in nenazadnje tudi po dizajnu.

Preberite naslednji članek: Visokokakovostna gostinska oprema za kuhinjo

Profesionalna gostinska oprema se uporablja v restavracijah, barih, kuhinjah, slaščičarnah, hotelih, prehrambenih in industrijskih obratih, šolah, vrtcih, domovih.

Klimatske naprave za poslovne objekte

Idealna poslovna klima, idealni delovni pogoji, se strinjate? Nabor notranjih enot je širok in jih lahko kombiniramo z različnimi serijami zunanjih enot ter s tem dosežemo optimalno prilagojene sisteme hlajenja ali ogrevanja različnih poslovnih prostorov. Tovrstne Mitsubishi klimatske naprave lahko upravljamo preko žičnega stenskega upravljalnika ali infrardečega brezžičnega daljinskega upravljalnika. Opcijska oprema pri njih je tudi WiFi vmesnik, ki pa je povezljiv z vsemi modeli in lahko tako preko za to urejene aplikacije tudi le te upravljamo na daljavo.

Klimatske naprave za velike objekte

V teh primerih se uporabljajo tako imenovani VRF sistemi, ki imajo večje moči ogrevanja ali hlajenja. Mitsubishi klime sodijo med vodilne v svetu na tem področju, saj se njihove naprave nenehno razvijajo in izboljšujejo.

Klimatske naprave bi morale nuditi idealno prostorsko klimo skozi vse leto, pa naj gre za ogrevanje, hlajenje ali razvlaževanje različnih prostorov. Vsi se namreč dobro zavedamo, da je kakovost bivanja ali opravljanja dejavnosti v veliki meri povezana s samo klimo v prostoru v katerem bivamo ali opravljamo dejavnost. Iz omenjenih razlogov smo mnenja, da pri sami izbiri klimatske naprave cena nikakor ne bi smela biti vodilo. Konec koncev gre le za dolgoročno investicijo. In na tej točki zaključujemo, da so Mitsubishi klime zagotovo najbolj primerne za vse potrebe in ustrezne za vsak žep. Predvsem pa je vsem skupno tisto kar je najpomembnejše – vsi modeli predstavljajo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno! Preizkusite jih tudi sami.

Objave iz iste kategorije: