Visokokakovostna gostinska oprema za kuhinjo

Vzpostavitev uspešnega in učinkovitega načina priprave hrane je izredno pomembna za vsako gostilno, restavracijo, bar ipd. Primerna gostinska oprema je ključna, saj bo osebje imelo na voljo vsa orodja in naprave s katerimi lahko pripravijo izvrstne jedi in napitke. Obenem pa bodo zaposleni lahko hitro in učinkovito pomili posodo, ne da bi morali to nalogo zamudno opravljati na roke. Vse te malenkosti močno pospešijo izdajo naročil hrane in pijače ter izboljšajo izkušnjo strank, ko se odločijo obiskati gostilniški obrat z visokokakovostno oziroma industrijsko opremo za kuhanje in pomivanje.

Industrijska kuhinjska oprema za hitrejšo pripravo hrane

Oprema za kuhanje, pečenje in splošno pripravo hrane je nujno potrebna za gostilniška podjetja vseh velikosti. Priporočena je izbira industrijskih pečic, pultov in drugih pripomočkov za okolja, kjer je potrebno hrano pripraviti hitro in učinkovito. Stranke pričakujejo hitro izvedbo njihovih naročil, saj so lačne in žejne, ko se usedejo za mizo. 

Pomivalni stroji za gostilne so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki razkužijo in popolnoma očistijo ves jedilni in kuhalni pribor. Obenem pa olajšajo osebju pripravo hrane, saj ni potrebe po ročnem pomivanju posode.

Moderna gostinska oprema je tudi idealna za kuhinje, ki so izredno zaposlene. Moderne tehnologije pečenja in kuhanja zagotovijo bolj kakovostno izdelovanje manj in bolj zahtevnih jedi. Stranke pa bodo zadovoljne z vrhunskim okusom jedi, ki jih bo osebje pripravilo brez večjega napora.

Gostinski pomivalni stroji očistijo in razkužijo vso posodo

Zadnja leta so postali higienski standardi zelo strogi, kar se tiče pomivanja posode, jedilnega pribora in kozarcev. Pomivalni stroji za gostilne so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki razkužijo in popolnoma očistijo ves jedilni in kuhalni pribor. Obenem pa olajšajo osebju pripravo hrane, saj ni potrebe po ročnem pomivanju posode. To je izredno uporabno v bolj zaposlenih delih dneva, ko je rotacija strank zelo visoka.

Pomivalna gostinska oprema pa tudi skrbi za zdravje naših strank. To stori tako, da uniči vse bakterije in nečistoče na krožnikih, kozarcih, vilicah, žlicah, nožih ipd. Osebju pa ni potrebno skrbeti za pomivanje omenjenih pripomočkov, saj bodo očiščeni na profesionalen način.

Industrijska gostinska oprema nam pomaga prihraniti stroške z energijo

Stroški vodenja restavracije ali gostilne so lahko zelo visoki. Upoštevati je potrebno električno energijo, vodo in druge stroške povezane z vodenjem. Največ električne energije in vode porabi gostinska oprema različne vrste. Zato je zelo pomembno, da je ta varčna in učinkovita pri uporabi. Visokokakovostni pomivalni stroji, pečice in druga oprema je izredno varčna pri uporabi električne energije in vode. To pa na dolgi in kratki rok lahko močno zniža mesečne stroške z električno energijo in vodo. Obvladovanje stroškov je zelo pomembno pri majhnih gostilnah in tudi večjih obratih, kjer se postreže na stotine ali tisoče gostov dnevno.

Objave iz iste kategorije: