Kuhinjski stoli za udobno in prijetno sedenje


Še preden pa se odpravite v izbrano specializirano prodajalno s pohištvom, določite natančno število kuhinjskih stolov pa tudi njihovo dimenzijo. Vprašajte se, koliko ljudi bo v povprečju sedelo za jedilno mizo in koliko stolov lahko postavite okoli že izbrane jedilne mize.

Kuhinjski stoli
Kuhinjski stoli bodo za sedenje še toliko udobnejši in prijetnejši, če boste določili ustrezne dimenzije.

Dimenzije jedilniškega stola

Kuhinjski stoli bodo za sedenje še toliko udobnejši in prijetnejši, če boste določili ustrezne dimenzije. V prodajalni z jedilniškim pohištvom boste hitro ugotovili, da vam ponujajo izdelke najrazličnejših dimenzij. Priporočamo pa vam, da se že na daleč izognite nakupu preozkih kuhinjskih stolov. Ti vam namreč nikakor ne morejo ponuditi dovolj velike mere udobja in podpore pri sedenju. Priporočamo vam, da je med površino za sedenje in med višino mize vsaj 30 centimetrov prostora. To vam lahko zagotovi dovolj udobno sedenje.

Preberite naslednji članek: Visokokakovostna gostinska oprema za kuhinjo

Profesionalna gostinska oprema se uporablja v restavracijah, barih, kuhinjah, slaščičarnah, hotelih, prehrambenih in industrijskih obratih, šolah, vrtcih, domovih.

Izjemno pomembna dejavnika pri izbiri stola za kuhinjo sta še prenosljivost ter oblazinjenje. Kupite stole, ki jih boste lahko premikali na kar se da preprost način. Odlično se obnesejo kuhinjski stoli z odprtino v naslonjalu. Zanje je namreč značilno, da so veliko lažji za prenašanje. Okvir takšnega stola zagotavlja, da ga lahko enostavno primete in ga premaknete na želeno mesto.

Kuhinjske mize iz najboljših materialov

Kuhinjska miza je lahko narejena iz najrazličnejših vrst materialov. Izbrati pa morate tisto vrsto, ki se bo dobro ujela tudi z ostalimi kosi pohištva. Če si želite v jedilnico postaviti mizo, ki bo večno moderna, potem vam priporočamo mizo iz masivnega lesa. Ena od možnosti so kuhinjske mize, ki so v celoti izdelane iz masivnega lesa. Zadnjih nekaj let pa so močno uveljavljene mize, ki so kombinirane z masivnim lesom in kovinskimi nogami.

Objave iz iste kategorije: