Električni počivalniki niso zgolj za odlaganje rok in nog

Sedežne garniture, oblazinjeni stoli, postelje po meri, električni počivalniki in še bi lahko naštevali. Če želite udobno in relaksirano življenje, potem je to prava izbira pohištva za vas. Vabljeni na ogled ponudbe in salona Novak.

Pred nakupom novega pohištva se velikokrat sprašujemo kje kupovati. Ali bomo dobili vse kar potrebujemo oziroma vse kar želimo. Danes so zelo razširjene tudi internetne trgovine s pohištvom, kjer pa lahko naletimo na kar nekaj težav. Vse se konča pri zaupanju. Tako ima pohištvo po meri ogromno prednosti pred pohištvom, ki ga prodajajo trgovine.

Najprej je zagotovljeno, da pohištvo ni rabljeno. Velikokrat se je že zgodilo, da popolnoma zapakirano pohištvo pripotuje iz skladišča, kjer so ga pred nekaj minutami razstavili, zapakirali in vam prodali kot novega, namesto kot rabljenega oziroma kot razstavni eksponat. Kako se lahko ognemo takšnim nevšečnostim? Odgovor je pohištvo po meri.

Kaj pa če bi kupovali pohištvo z vgrajenimi mehanizmi?

Električni počivalniki ponujajo obilico užitka in relaksacije. S posebnimi mehanizmi vam bodo počivalniki omogočili nastavljanje višine po meri, kar je zelo primerno za starejše in ljudi s posebnimi potrebami. Električni počivalniki se tako nagnejo in spustijo do določene višine, ki omogoča lažjo namestitev na sam počivalnik. Kako pa je z obliko? Ljubitelji pohištva z antičnim izgledom ne boste ostali praznih rok. Se sprašujete, če je lahko tudi vaše pisarniško pohištvo oblikovano po meri in ergonomično? Prenehajte se spraševati, saj veste, da bo odgovor DA.

Oblike so lahko popolnoma moderne oziroma futuristične ali pa, po izgledu, enaki tistim iz časov naših babic. Počivalnik ni zgolj naslonjač za roke, kot je to morda nekoč bilo. Danes so počivalniki, zlasti električni počivalniki, kakovostni, trpežni, zdržljivi in seveda prilagodljivi. Je pa pomembno poudariti, da je življenjska doba velikokrat odvisna od nakupa. Močno odsvetujemo nakupe v centrih s pohištvom. Pri nakupovanju električnih kosov pohištva se raje obrnite na lokalne pridelovalce pohištva. Vaš stik bo oseben, prav tako izdelava in nakup pohištva. S tem pa si boste zagotovili trajnejši in bolj ekonomičen produkt.

Objave iz iste kategorije: