Pokrovi platišč so zmanjšali stroške v podjetju in doma

Sem voznica, ki ji je avto včasih drugi dom in pokrovi platišč so zame edina izbira. Z avtom opravim neštete poti, tako v službi, kot doma. Cest se ne da izbirati in včasih so to tudi kolovozi, makadami in luknjaste ceste. S tem pa nastane problem. Če ima vozilo lito platišče, se na teh cestah hitro poškoduje, zato od sedaj prisegam na pokrove platišč. Enostavno tako za službena vozila in tudi domačega ni bilo več ekonomično, da bi si privoščil lita platišča.

Lep izgled le teh ne odtehta stroškov popravil, če se ta poškodujejo na luknjastih cestah. Tako so edina rešitev, ki povsem lahko odpravijo to težavo, pokrovi platišč.

Od sedaj naprej samo še pokrovi platišč

Luknja na cesti ali kamen na makadamu. Enostavno preveč jih je, da bi se vsem izognili. Platišče se hitro poškoduje. Ko smo v podjetju in tudi doma naredili kalkulacijo stroškov, ki smo jih imeli zaradi nakupa novih litih platišč, so bili izredno visoki. Pokrovi platišč so skupaj z jeklenim platiščem veliko bolj ugodna varianta. Ko si veliko na cesti, skoraj ni poti, na kateri bi se zgodilo, da platišče ostane nepoškodovano. Tudi skrbnemu vozniku se lahko pripeti, saj so platišča najbolj izpostavljen del vozila za poškodbe.

Moje delo zahteva vožnjo po vseh terenih, kjer je teh poškodb še več, zato je idealno, da uporabljamo vozila s pokrovi platišč. Tudi če se zgodi, da je pokrov opraskan ali poškodovan, je strošek menjave minimalen. Tako je bila odločitev v podjetju in doma enostavna, uporabljali bomo pokrove platišč.

Izgled vozila s pokrovi platišč je skoraj enak

Ker so naša vozila na cesti vseeno prepoznavna, morajo biti urejena. To kaže tudi na urejenost podjetja. Zelo neprimerno bi bilo, da bi se do strank vozili z opraskanimi in vidno poškodovanimi vozili. Pokrovi platišč so rešili naš problem. Vedno so z minimalnimi stroški naša vozila lahko videti kot nova.

Tudi če pride do kakšne praske na okrasnem pokrovu, so stroški menjave minimalni. Izgled vozila pa je lahko povsem enak tistemu, ki ima lita platišča. Tako luknje na cesti za naša vozila niso več problem.

Preberite si še zanimiv prispevek, ki govori o tem, zakaj in kdaj je potrebno ali priporočljivo imeti avtomobilske verige.

Objave iz iste kategorije: