Snežna freza Troy ima veliko moči

Vsa energija bencina, ki teče skozi motor snežne freze Troy Bilt Storm 2410, se mora nekako zagnati. Čeprav ima ta snežna freza motor s pogonom na bencin, se za zagon uporablja električni start. S tem se zmanjša število poskusov zagona, tako da lahko hitreje začnete z delom. Zaradi svoje moči je snežna freza zelo varčna. Rezervoar potrebuje samo 2 litra goriva, da se stroj premika.

Ta dvostopenjska snežna freza ima lasten pogon, ki preprečuje, da bi delali preveč. Prva faza te samovozne snežne freze razbije sneg in led. V drugi fazi snežna freza Troy Bilt Storm 2410 snow blower pobere razbit sneg in led na tleh in ga izvrže dlje od enostopenjske freze.

Višino žleba lahko upravljate z ročico z eno roko, tako da vam ni treba ustaviti stroja, da bi prilagodili smer žleba. Plastični žleb se vrti za 200 stopinj, kar vam omogoča nadzor nad tem, kje želite imeti izvržen sneg. Poleg tega je na tej snežni frezi Troy Bilt Storm 2410 na voljo šest hitrosti naprej in dve vzvratno, ki vam pomagajo pri vožnji po različnih vrstah terena ali strminah.

Nekatere dodatne funkcije so uporabne za slabe svetlobe ali skalnate pogoje. Žaromet povečuje vašo vidnost; drugi vidijo vas in vi vidite, kam premikate snežno frezo. To je koristno, saj je najboljši čas za čiščenje pločnika ali dovoza v jutranjih urah. Troy-Bilt ima tudi nastavljive drsne čevlje. Ti kosi se pritrdijo na dno stroja. Lahko jih dvignete ali spustite in tako preprečite drsanje po gramozu, kamenju ali ostankih na neravnem terenu.

Troy-Bilt 2410 je trpežna snežna freza z veliko moči. Štirikolesni motor s prostornino 243 cc3 je dovolj velik, da poganja sistem z lastnim pogonom, tako da vam ni treba delati tako močno. 66-centimetrska čistilna širina je dovolj, da lahko z lahkoto očistite dovoz za dva avtomobila. Ima tudi žaromet, ki prispeva k vaši vidljivosti.

Troy-Bilt Storm 2410 je 66-centimetrksa dvostopenjska snežna freza. Namenjena je čiščenju snežnih kupov s poti in dovozov. Storm 2410 je snežna freza, ki deluje na bencin in ima štiritaktni bencinski motor s prostornino 243 cc3. Ima električni zagon, zagon z zagonsko vrvico in dolg snežni žleb za pihanje snega. Stoji na 15-palčnih pnevmatikah, ki zagotavljajo dober oprijem na snegu. Storm 2410 je samovozna snežna freza s 6 hitrostmi naprej in 2 vzvratno.Objave iz iste kategorije: