Cerada za avto – skoraj kot garaža

Najbolje za avto je, če ga imamo na varnem v garaži. Tam je zaščiten pred padavinami in vsem ostalim. Vendar pa ima ogromno ljudi na razpolago le parkirišče na prostem. Tako je avto izpostavljen neurju, snegu, umazaniji in še čemu, zaradi česar se hitreje umaže in poškoduje. A to lahko preprečimo, in to na zelo preprost način – cerada za avto poskrbi, da bo vaš avto lep, čist in nepoškodovan, torej tak, kot bi bil, če bi ga imeli parkiranega v garaži!

Pokrijte avto in ga zaščitite

Kakovostna prevleka za avto je narejena iz močnega in trpežnega materiala, ki dobro zaščiti avto. Cerada za avto je namenjena različnim tipom avtomobilov, zato je na voljo v več velikostih. Vsekakor je zelo pomembno, da je pokrivalo za vaše vozilo ustrezne velikosti oziroma dovolj veliko.

Bolje se je odločiti za nakup malce večjega kot pa premajhnega pregrinjala, saj slednje vozila pokrije v celoti. Primerno velika cerada za avto pa slednjega v celoti prikrije in tako tudi dobro zaščiti.

Polivinil ali deka nista alternativi

Vozniki želijo svoj avto zaščititi in v ta namen uporabljajo vse mogoče. Nekateri ga pokrivajo s polivinilom, drugi s starimi dekami, spet tretji s kartonom. V resnici pa so to zelo slabe alternative dobri ceradi za avto, saj pogosto prikrijejo le sprednjo vetrobransko steklo oziroma le redko z njimi lahko vozilo v celoti zaščitimo.

Poleg tega pa imajo te alternativne možnosti še eno pomanjkljivost: težko jih namreč dobro pritrdimo na vozilo, kar pomeni, da hitro zdrsijo iz karoserije oziroma jih premakne že vsaka majhna sapica.

Originalna pregrinjala so oblikovana tako, da se enostavno namestijo na avto in da na njem kljub vetru, dežju ali neurju tudi ostanejo. Za to je poskrbljeno s posebnim sistemom trakov, s katerimi pregrinjalo pritrdimo na vozilo ter tako poskrbimo za to, da ostane na vozilu. Preprosta, a zelo učinkovita rešitev. Hkrati pa imajo posebej v ta namen izdelana pokrivala za avto v primerjavi z ‘domačimi’ alternativnimi rešitvami za zaščito avtomobila tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Tako bo vaš avto zaščiten skoraj tako dobro, kot če bi ga imeli parkiranega v garaži!

Objave iz iste kategorije: