Gumijasti tepihi so rešitev

gumijasti tepihi

Čistoča, ki jo omogočajo gumijasti tepihi je neverjetna, saj so tako enostavni za čiščenje, da jih marsikdo sploh ne želi več zamenjati. Le voda, čistilo in krpa sta potrebna in bodo vaši gumijasti tepihi izgledali kot novi.gumi-tepihi

V nekaterih primerih pa je dovolj voda in krpa, da so madeži odstranjeni. Gumi tepihi zadržijo mokroto in vlago in ne prepuščajo. Vsa tekočina bo zadržana znotraj tepiha in se vam ne bo izlila na kakšno mesto, ki nebi želeli in na mesta, ki jih je nemogoče očistiti in spraviti v prvotno stanje. Če nimate gumijastih tepihov in se še vedno spopadate z nečistočo in tepihi iz blaga, potem se hitro odpravite po nove gumi tepihe in si prikrajšate delo in neprijetne vonjave, predvsem pa globinska čiščenja, ki so potrebna pri tepihih iz blaga. Gumijasti tepihi so najbolj enostavni za čiščenje in boste prav z veseljem jih očistili vedno, ko boste imeli čas.

Gumijasti tepihi z visokim robom

Ko se odločate za nakup, vam bo veliko ljudi svetovalo, da so za vas primerni gumijasti tepihi z 3 in 4 cm visokimi robovi, še posebej če se veliko vozite, saj tako preprečujejo vaše vozilo pred snegom, umazanijo in raznimi tekočinami. Vse kar se nabere na vaših gumi tepihih, vi preprosto stresete in videti bodo nazaj kot novi, pri tem pa vam bodo tudi ohranjali avto čist in zaščiten pred korozijo in rjo, ki sta dva zelo neželjena vsiljivca vsakega avta.

Lastnosti, ki jih imajo gumijasti tepihi?

Gumijasti tepihi, ki nam nudijo zaščito so črne barve in se zelo dobro ujemajo v vsakem prostoru ali vozilu, ki jih uporabljate. So zelo elastični in ohranjajo svojo obliko, najboljša lastnost pa je ta, da ne drsijo in s tem ne bomo povzročili kakšne nezgode ali padca, če bomo stopili na njih. Njihova zmes umetne mase in gume ne pušča sledi vonja če tudi so umazani, saj vase ne vpijajo tekočine, ki povzroča neprijetne vonjave. Vsekakor pa je dobro, da se pred nakupom tudi posvetujete z nekom, ki se na uporabo teh tepihov tudi spozna. Saj je zelo pomembno vedeti kateri gumijasti tepihi so primerni za vaš model vozila, da se vam bodo popolnoma prilegali v vsak rob in vam resnično dobro služili.

Ali veste da so pokrovi platišč skupaj z jeklenim platiščem veliko bolj ugodna varianta. Še več o tem lahko preberete v naslednjem članku.

Objave iz iste kategorije: