Ocena nootropika Lumonol

Lumonol dodatek, ki se proizvaja za povečanje možganske aktivnosti. Namenjen je predvsem odpravljanju simptomov, ki jih najpogosteje povezujemo s staranjem. Ta dodatek vsebuje kup sestavin, za katere se zdi, da med seboj sodelujejo in povečajo medsebojne učinke. Ker je Lumonol še vedno relativno nov, na voljo ni toliko ocen in mnenj.Vendar pa so ga tisti, ki so ga poskusili, precej pohvalili. Govori se, da Lumonol izboljšuje način, kako se um ukvarja s stresom. Povezan je bil tudi s povečanjem pretoka krvi v možgane ter izboljšanim dolgoročnim in kratkoročnim spominom.

Sestavine

Ta sestavina je pomembna, ker omogoča drugim sestavinam, da prečkajo krvno možgansko pregrado. To je snop kapilar, ki filtrirajo tisto, kar zaužijemo, preden vstopijo v naše možgane. S prečkanjem te pregrade lahko sestavine Lumonola izraziteje učinkujejo. Ta sestavina je povezana tudi z izboljšanim razpoloženjem in se uporablja kot zdravilo za ADHD (motnja pomanjkanja pozornosti). Uporabljena je bila tudi za izboljšanje spomina tistih, ki so utrpeli hudo poškodbo glave.

Ginkgo Biloba

Ta sestavina se že stoletja uporablja kot naraven način za povečanje kognitivnih sposobnosti. Je priljubljen dodatek, če se uživa brez drugih dodatkov. Poročali so tudi o zdravljenju Alzheimerjeve in demence pri starejših bolnikih.

Noopept

V nekaterih delih Evrope se Noopept uporablja kot nootropik. To je patentirana formula, ki je bila povezana z izboljšano kognitivno sposobnostjo. Poročali so tudi, da povečujejo mentalno energijo in hkrati izboljšuje spomin.

Panax Ginseng

To je še ena naravna sestavina z dolgo zgodovino izboljšanja mentalnih funkcij. Ginseng se uporablja tudi kot naravni stimulans za povečanje mentalne in fizične energije. Obstajajo tudi nekateri energijski napitki, ki vsebujejo ginseng kot naravni stimulans.

Acetilkarnitin (ALCAR)

To je spojina, ki se naravno pojavlja v človeškem telesu. ALCAR deluje na celični ravni in pomaga mitohondrijem v celicah. Ko celice lahko bolje obdelajo maščobe, možgani in telo doživijo povečanje energije.

Objave iz iste kategorije: