Plinski žar Weber E-310 daje konstanto toploto

Če imate radi pečeno meso na žaru, potem morate preizkusiti prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310. Weber je zelo ponosen na svoje patentirane tirnice za aromo. Moram jih pohvaliti; njihove posebne rešetke pustijo čudovite odtise. Toda rešetke so samo polovica zgodbe. Druga polovica je visoka in stalna toplota. Povedati je treda, da je prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 tudi tukaj dober. Plinski žari Weber se hitro segrejejo in toplota ostane konstantna brez kakršnih koli težav.

Vse dodatne funkcije so standard

Weber se je resnično potrudil, da bi zagotovil vse dodatne funkcije, ki so jih domači kuharji vzljubili. Moj najljubši majhen bonus za žare je vgrajeno stojalo za orodje. Na to omaro lahko namestite šest orodij, kar več kot pokriva vse moje potrebe. Še en bonus je vgrajen termometer v sredini prenosniega plinskega žara Weber Spirit II E-310. Digitalni termometri so še vedno najboljši, vendar Weberjev termometer deluje kot približen merilnik temperature.

Zadnja odlična stvar pa je merilnik goriva. Poznavanje natančne količine preostalega plina mi bo preprečilo, da bom izpadel kot idiot, ko mi bo sredi kuhanja zmanjkalo plina. Vsekakor se moram zahvaliti Weberju, ker me ni prisilil, da iščem značilnosti, ki so standard za večino ljubiteljev žarov.

Enostavno čiščenje

Weber je oblikoval Spirit E-310 s pladnjem za kapljice, ki deluje zares dobro. Veliko žarov s pladnji se zamaši zaradi nekega čudnega razloga. Pri Weberju se kapljice in mast izlivajo skozi odprtino v pladenj brez težav. Bodite pozorni na to, da pladenj prekrijete z aluminijasto folijo ali uporabite folijo za zbiranje kapljic. Na koncu žar očistite s krtačo in vse bo šlo gladko.

Objave iz iste kategorije: