Prednosti in slabosti vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48

Prednosti

Po nekajtedenski uporabi te kosilnice je veliko potrošnikov govorilo o njegovi zmožnosti rezanja zelo težavne trave. Kosilnica YTH24V48 je navdušila tiste, ki so preizkusili druge in niso bili zainteresirani. Ko potrošniki preizkusijo vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro, so navdušeni nad količino udobja, ki ga najdejo med vožnjo. Ravni višine, ki jih je mogoče doseči, so presegle pričakovanja kupcev. Več ljudi je bilo navdušenih nad tem, kako popolna je ta kosilnica pri košnji večjih površin.

Slabosti

Obstaja veliko stvari, ki bi jih lahko rekli v zvezi z navodili za uporabo. Recimo to, da ne vključujejo informacij o tem, kako redno vzdrževati kosilnico. Uporabniki so se pritoževali, da so morali poiskati zunanje vire, ko je bilo treba zamenjati olje. Druga kritika je bilo o merilniku plina. Ni senzorja, ki bi vas opozoril, da imate malo goriva. Zato je uporabnikom nadležno, ko ostanejo brez goriva in je kosilnico treba ponovno napolniti. Obstajajo tudi drugi uporabniki, ki trdijo, da pedal za vzvratno vožnjo ni enostaven za uporabo, in ko kosilnica pelje v vzvratno, se počasi premika.

Husqvarna YTH24V48

Kosilnice so potrebna oprema za tista podjetja (ali domove), ki imajo široke trate. Da bi površino ohranili čisto in ji dali brezhiben videz, je najbolje, da se opremite s temi stroji. Toda pri nakupu kosilnic morate imeti v mislih vrsto trate, za katero jo boste uporabili. Izbira kosilnice naj bo odvisna od velikosti vaše zemlje. Če ste lastnik srednje velike trate, potem morate vsekakor razmisliti o nakupu vrtnega traktorja. Če ste že na lovu za tem, naj vam predlagam, da si ogledate kosilnico Husqvarna YTH24V48.

Objave iz iste kategorije: