Paleta makeup Revolution za profesionalno ličenje oči

Revolution x Pride paleta sjenila - Spirit Of Pride Eyeshadow Palette

Paleta makeup Revolution vsebuje senčila za oči v različnih barvnih niansah, ki se med seboj dopolnjujejo in so zato primerna tudi za profesionalno ličenje. Kozmetična linija ličil je zasnovana tako, da omogoča tako profesionalno ličenje kot ličenje za vsak dan. 

Lične embalaže imajo na zgornji strani pokrova tudi ogledalo, kar ženskam omogoča ličenje v vsakem trenutku. Poleg tega pa imajo ta ogledala še povečavo, kar omogoča še bolj natančen nanos senčila na veke. Paleta makeup Revolution vsebuje različno število senčil v različnih odtenkih, od šest pa do 32.

Kozmetika ponuja širok barvni spekter, pri tem pa se razlikujejo tudi strukture senčila. Nekatera senčila za oči so sijoča z bleščicami, druga so kompaktnih mat barv, tretja pa zaradi svojih posebnih lastnosti omogočajo še večjo obstojnost.

Širok barvni spekter senčil za oči 

Paleta makeup Revolution vsebuje pigmentirana senčila za oči, ki imajo mehko strukturo in zato omogočajo enostaven nanos, profesionalno zabrisovanje in obstojnost. Kozmetika nudi kožne barvne odtenke, ki jih v embalaži kombinira z mat in sijočimi odtenki. Kozmetična linija senčil za oči prav tako ponuja naravne in tople tone, ki jih ženske pri ličenju lahko kombinirajo z bleščečimi senčili v intenzivnejših odtenkih. 

Revolution vodootporna maskara
Revolution vodootporna maskara – The Waterproof Mascara Revolution

Kozmetična linija v eni embalaži ponuja raznovrstne odtenke, od svetlejših tonov pa do temnejših in intenzivnejših barvnih odtenkov. Zato lahko ženske ta ličila uporabijo tako za dnevni nanos kot za nočni videz. Čez dan lahko nanesejo senčila za oči svetlejših in bolj toplih kremastih tonov, ko pa se odpravijo na zmenek ali večerjo pa lahko tem barvnim odtenkom dodajo bolj intenzivne barve z bleščicami, ki pustijo na vekah sijoč in glamurozen videz

Senčila za oči za profesionalno ličenje  

Visoko pigmentirana senčila za oči omogočajo, da barve ohranjajo svojo intenzivnosti več ur po nanosu. Pri nanosu senčil za oči z bleščicami ženskam ni potrebno uporabiti podlage ali lepila za bleščice. Poleg tega pa po nanosu bleščice ne padajo iz veke, temveč so dolgo obstojne.

Paleta makeup Revolution, ki jo lahko naročimo v priznani spletni trgovini s kozmetiko in ličili na naslovu pinkpanda.ro, pa ponuja tudi sijoče osvetljevalce intenzivnih pigmentov, ki skrbijo za to, da ostale barvne nianse ob nanosu pridejo še bolj do izraza. Za daljšo obstojnost in bolj izstopajoče barve pa lahko ženske pred nanosom senčila za oči, nanesejo še primer oziroma podlago za ličila, ki bo strukturo senčila še bolj utrdil.

Objave iz iste kategorije: