Primerno hranjenje našega štirinožnega najboljšega prijatelja

mokra hrana za pse

Vsak pes potrebuje kakovostno prehrano za vzdrževanje visokega nivoja energije in zdravja. Veliko lastnikov v pomoti hrani svojega najboljšega kosmatega prijatelja z generično prehrano, saj mislijo, da je to popolnoma zadovoljiva izbira. Nič ni narobe, če to počnemo krajše obdobje. Za dolgotrajno hranjenje pa je kakovostna mokra hrana za pse ključni element. Vsebuje pomembne minerale in vitamine, ki so potrebni za ohranjanje zdravje našega psa na dolgi rok. Igra pa tudi pomembno vlogo pri vzdrževanju učinkovitega imunskega sistema, kar je izredno pomembno.

Mokra hrana za pse je izredno hranilna

Pravilno hranjenje našega psa je izredno pomembno, če mu želimo zagotoviti zdravo in energije polno življenje. Zagotavljanje kakovostne mokre hrane za pse ali briketov pa ni nobena umetnost. Dovolj je že, če kupujemo hladno stiskane konzerve in brikete.

kakovostna mokra hrana za pse
V mokri hrani za pse se nahaja ogromno različnih koristnih snovi, ki so prilagojene pasjemu organizmu, kot so minerali, aminokisline in podobno.

V njih se nahaja ogromno različnih koristnih snovi, kot so minerali, aminokisline in podobno. Količina omenjenih in drugih hranilnih elementov je prilagojena organizmu psov, ki je zelo podobno volkovom. Zato je ključnega pomena, da našega kosmatega prijatelja hranimo s kakovostnimi pasjimi konzervami in briketi.

Hladno stiskani briketi 

Hladno stiskani briketi so pripravljeni po posebnem postopku stiskanja. Ker se sestavine ne kuhajo pri izredno visoki temperaturi. Zato zelenjava, meso, sadje in drugi elementi ohranijo svojo sestavo in arome. Brez težav lahko dodamo brikete mokri hrani za pse, da naredimo obrok bolj zanimiv.

Super okusni domači pasji priboljški, ki jih lahko damo našemu psu poleg kakovostne prehrane

Pomembno je tudi, da našemu psu ponudimo primerno količino hrane. To pa lahko storimo tako, da si preberemo priporočila proizvajalca hrane. Še bolj natančni smo lahko, da opazujemo svojega psa.

Objave iz iste kategorije: