Puzzle po naročilu

Puzzle ali lepše slovensko sestavljanke so bile vedno prisotne v našem življenju. Ves čas se gibljejo okoli nas, nas družijo, razveseljujejo … Ste morda vedeli, da obstaja tudi varianta, ki se imenuje puzzle po naročilu? Verjetno ste, če pa ne, si nekaj malega preberite o tem. Prepričalo vas bo, da jih naročite in podarite svoji najljubši osebi.

Skratka, puzzle lahko kupimo v vsaki trgovini, jih prinesemo domov, se z njimi igramo, sestavljamo, tekmujemo in še kaj. Motivi na sestavljankah  so zelo raznovrstni, ponavadi kupimo take, ki se nam zdijo zabavne in privlačne. Njihova cena je dandanes nizka, zato pogosto domov prinesemo več kompletov, da sta igra in zabava še daljši. Lahko pa se odločimo, da bomo imeli puzzle, ki so nam povsem pisane na roko, torej take, ki smo si jih zamislili mi in so torej narejene povsem po našem naročilu.

 

Puzzle po naročilu je storitev, ki jo dandanes ponuja veliko trgovin, predvsem spletne trgovine in podjetja se ukvarja s to dejavnostjo. Kaj pravzaprav pomeni, da naročimo puzzle oziroma sestavljanke. To v praksi pomeni, da si sami najprej izberemo motiv v obliki fotografije, slike …, nato pa še format ter material, iz katerega bo sestavljanka. Ko se odločimo za vse to, lahko kar po mailu naročimo puzzle in samo počakamo, da jih prinesejo k nam na dom. Lahko pa tudi sami osebno odidemo v podjetje in jih tam razložimo, kaj točno bi radi, svoj motiv pa imamo lahko shranjen na USB ključku ali na podobni napravi, ki jo seveda prinesemo s seboj.

Npr. da svojemu prijatelju želimo za rojstni dan podariti nekaj izjemnega. Puzzle po naročilu so v tem primeru idealna rešitev. Izberemo motiv, ki je lahko fotografija vas in vašega prijatelja, ki ga boste obdarili, material ter format sestavljanke. Naročilo torej potrdimo po mailu in v nekaj dneh je darilo v lični škatlici že pri vas doma. Vse, kar morate v nadaljevanju storiti, je to, da darilo predate svojemu prijatelju.

Objave iz iste kategorije: