Sposodi si avto

Izposoja avta

Rada potujem in raziskujem nove kraje. Sicer sem pristašica javnih prevozov, saj namreč rada sedim med domačini in prisluškujem njihovim pogovorom ali pa celo spoznam koga novega. Večkrat pa me zanese tudi kam, kjer javni prevoz ni ravno najbolje organiziran ali pa ne povezuje krajev, ki bi si jih rada ogledala. Izposoja avta se je v takšnih primerih izkazala za še najbolj varno in enostavno rešitev.

Izposoja avta za nepozabno izkušnjo

Ko sem se nazadnje potepala po Španiji, sem si v glavo zapičila, da se moram nujno peljati čez Sierra Nevado. Na Instagramu sem namreč videla čudovite slike pokrajine in vse to sem hotela izkusiti tudi sama. Ampak avtobus tam ne vozi ravno pogosto in turistična tura prav tako ni prišla v poštev. Izposoja avta mi je torej prišla še kako prav. Avto sem preprosto najela in se odpeljala na nepozabno potovanje v gore.

Izposoja avta

Tudi drugje (Edinburgh) me je izposoja avta že večkrat rešila pred večdnevnimi potovanji in mi omogočila, da sem raziskala kraje, ki jih drugače ne bi mogla. Če potujem sama, se še posebej v kakšnih bolj razvpitih krajih počutim tudi precej bolj varno, kot pa če bi bila sama na avtobusu ali v vlaku. Poleg tega pa je marsikdaj potovanje z avtom tudi veliko bolj udobno, pa tudi urnik vožnje si določaš sam. Ko se enkrat navadiš na to, javni prevoz ni več tako mamljiva možnost.

Tudi doma

Tudi doma mi izposoja avta pride večkrat prav. Svojega avta namreč nimam, saj živim in delam v mestu in se skoraj povsod vozim z javnim prevozom. Včasih pa se vendarle zgodi, da moram iti kam dlje, ali pa si preprosto zaželim iti na kakšen izlet. V takšnem primeru si avto kar sposodim na spletu. Najem je enostaven in če si vzamem nekaj časa, da pobrskam za dobrim ponudnikom, tudi poceni.

Avto je zame resnično zgolj prevozno sredstvo. Vseeno mi je, kakšne znamke je ali kateri model je najboljši. Izposoja avta je tako, vsaj zame, super rešitev. Poleg tega me ne skrbi, kdaj bo moral avto na servis ali tehnični pregled – s tem naj se ukvarjajo kar drugi. Moja skrb je le, da preko spleta izberem ustrezen avtomobil ter uživam v vožnji z njim.

Objave iz iste kategorije: