Naše poslovanje si lahko povsem poenostavimo

Faktura v oblaku

Lastniki podjetij in drugi podobnih ustanov vedo, da je poslovanje lahko dokaj komplicirano in tudi zamudno. Na srečo pa nam sodobna tehnologija omogoča, da imamo na razpolago številne aplikacije, ki nam omogočajo, da si poslovanje lahko v veliki meri tudi poenostavimo. Pri tem je izjemno pomembno, da živimo v koraku s časom in da stalno sledimo tudi novostim in trendom, na katere nas opozarjajo prav na vsakem koraku. Če imamo za to odprte oči, potem lahko pri svojem delu prihranimo veliko časa, energije in vsekakor tudi denarja.

Fakturiranje v oblaku je ena od večjih prednosti, ki se v zadnjem času pojavljajo predvsem v poslovnem svetu. Tovrstna storitev nam omogoča, da lahko poslujemo na zelo enostaven in hiter način. Omogoča nam na primer zelo enostavno izdelavo računov in tudi analizo prodaje, in sicer glede na lastno izbrane kriterije.

Fakturiranje v oblaku lahko označimo za posebno programsko rešitev, ki je primerna za uporabnike z lastnim kot tudi za tiste, ki imajo zunanje računovodstvo. Gre torej za posebno storitev v oblaku, zato uporaba in dostop veljata za veliko bolj fleksibilni obliki v tem primeru. Fakturiranje te vrste tako lahko uporabljamo kjer koli, kadar koli in iz katere koli naprave, ki nam je v določenem hipu na voljo.

Storitev, ki se predstavlja na priljubljeni spletni strani

Fakturiranje v oblaku pa se na veliko predstavlja tudi v eni od najbolj priznanih spletnih podjetij, ki se imenuje Top-fattura. Že na njeni vstopni spletni strani lahko opazimo, da je fakturiranje v oblaku ena od njihovih najbolj poznanih in tudi iskanih storitev. Podjetje jo oglašuje z njenimi najbolj pomembnimi lastnostmi. To je na primer, da lahko računa naredimo že samo z enim klikom, da nam omogoča samodejne dnevne varnostne kopije, da imamo do te storitve dostop vseh 24 ur na dan, da deluje na vseh napravah brez posebnega nameščanja ter podobno.

Fakturiranje v oblaku

Zanj je potrebujemo predhodnega znanja

Za fakturiranje v oblaku je značilno tudi to, da ne potrebujemo prav nobenega predhodnega znanja. To je za večino ljudi zelo pomemben ter koristen podatek, ker ponavadi nimajo časa, da bi se udeleževali še posebnih seminarjev in se potem tudi sami dolgo časa navajali na neko novost.

Račune tako lahko brez kakšnega predhodnega znanja izpišemo ali pa jih v obliki eRačuna posredujemo svojim strankam, in sicer kar po elektronski pošti. Lahko pa tudi po predpisanem kanali, v primeru če je naslovnik proračunski uporabnik.

Fakturiranje v oblaku nam omogoča tudi uporabo postopka potrjevanje postopka izdanih računov, in sicer pred pošiljanjem končnim prejemnikom. Prav tako nam omogoča tudi skrajšanje obravnalne in plačilne dobe. Najbolj pomembno pa je tudi to, da si s tovrstno uporabo omogočimo razbremenitev vseh zaposlenih.

Pri poslovanju je bistveno manj napak

Ljudje, ki že uporabljajo fakturiranje v oblaku, nam z veseljem povedo, da odkar uporabljajo tovrstno programsko rešitev, pri svojem poslovanju naredijo zelo malo ali pa prav nič napak. Tudi samo delo z njim je veliko hitrejše in tudi bolj učinkovito. Večino podatkov, ki jih nujno potrebujemo pri delu, imamo že vnesenih. Za izdelavo marsičesa, kar posredujemo tudi naprej, je dovolj le nekaj klikov. V povprečju večina od uporabnikov fakturiranja v oblaku naredi račun že v manj kot pa minuti.

Njihovi računi pa so lahko narejeni tudi kje drugje in ne samo v njihovih pisarnah. Lahko torej rečemo, da je fakturiranje v oblaku primerno za osebe, ki se veliko nahajajo izven svojih pisarn, na primer na terenih. Pri tem pa lahko uporabljajo računalnik, svoj ali pa od koga drugega, in tudi vse ostale primerne naprave, preko katere si lahko omogočimo to storitev.

Če torej želimo, da bo naše poslovanje še boljše in tudi veliko hitrejše, potem je fakturiranje v oblaku odlična rešitev, ki pa je v današnjem času dostopna že prav vsem. Če so nekoč take novitete veljale za zelo drage in so bile dostopne le določenim posameznikom, je danes na srečo povsem drugače.

Če se nad storitvijo te vrste navdušujete tudi vi, potem si lahko vse informacije v povezavi z njo preberete tudi na spletni strani priljubljenega podjetja Top-fattura. S podjetjem lahko navežete stik tudi preko maila ali pa telefonskega pogovora. Če boste v povezavi s to programsko rešitvijo imeli še kaj dodatnih vprašanj, ekipo zaposlenih v tem podjetju vedno lahko vprašate. Z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša dodatna vprašanja.

DDV številke v Sloveniji. Zavezanec vloži zahtevek za izdajo identifikacijske številke za DDV v elektronski obliki prek sistema eDavki. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: