Blagovna znamka: WayteQ

Športna kamera WayteQ

Športna kamera sodi med tiste naprave, ki so prisotne na tržišču že vrsto let, pri čemer so se skozi različna obdobja spreminjale zlasti njihove lastnosti, zaradi katerih so prav v zadnjih nekaj letih požele nov val zanimanja med uporabniki.podvodna-kamera
To dejstvo se vsekakor odraža tudi v naboru izdelkov proizvajalca WayteQ, ki je v okvir svoje sicer široke ponudbe navigacijskih naprav, tabličnih računalnikov, mobilnih telefonov idr. sedaj uvrstil še športno kamero, s katero lahko svoje športne podvige dokumentirate, predvajate in tudi za vedno shranite. Športno kamero imate namreč lahko s seboj pri najrazličnejših športnih aktivnostih, kot so hitrostno rolanje, smučanje, plezanje, potapljanje, surfanje, kolesarjenje ali letenje z zmajem, saj je h kameri priložena vrsta dodatkov, ki omogočajo, da jo lahko uporabljate v najrazličnejših okoljih skupaj z najrazličnejšo opremo, na katero jo zlahka pritrdite. To je vsekakor praktična, majhna, kompaktna in zmogljiva naprava, ki zagotavlja trajne in kakovostne rezultate, zato ni presenetljivo, da sodi med najboljše naprave v svojem cenovnem razredu.

športna-kamera

Lastnosti športne kamere WayteQ, ki vas bodo zagotovo navdušile

Oblika športne kamere WayteQ (wayteq.si), ki sledi modnim zapovedim v industriji, pri čemer so praktičnost, trdnost in trajnost prednostna vodila, je vsekakor lastnost, ki je ne gre prezreti. Nadalje je pohvalno tudi dejstvo, da je proizvajalec že v osnovno opremo vključil več dodatkov za napredno uporabo naprave, s čimer se boste izognili mnogim zagatam v zvezi z njihovim nakupom. Ne glede na to, ali vaš model naprave omogoča daljinsko upravljanje s pomočjo pametnega telefona, ali ne, sta delo s športno kamero WayteQ in njeno upravljanje udobna in enostavna. Športna kamera WayteQ je zato uporabniku prijazna naprava, ki jo lahko mirno posodite ali podarite tudi tistim, ki so nevajeni uporabe tovrstnih naprav. Za nameček ima športna kamera WayteQ vgrajen še LCD zaslon, preko katerega lahko spremljate dogajanje pred kamero, predvajate že narejene posnetke, oziroma s kamero upravljate. Nenazadnje gre izpostaviti še širokokotno 170° Omnivision optiko in vodotesno ohišje vse do globine 30 metrov. K vsemu se pridružuje še dostopna cena, saj za svoj denar pri nakupu športne kamere WayteQ dobite največ.

Natančnejši seznam lastnosti podvodne kamere WayteQ lahko najdete na spletni strani proizvajalca ali distributerjev. Nekaj osnovnih informacij pa je navedenih spodaj:

– vodotesno ohišje do globine 30 metrov,
– vgrajen LCD zaslon za enostavno upravljanje in predvajanje posnetkov,
– odstranljiva baterija,
– širokokotni objektiv,
– HDMI izhod,
– aplikacija za daljinsko upravljanje s pomočjo pametnega telefona (ne podpirajo vse naprave in konfiguracije),
– webcam,
– podpora za pomnilniško kartico microSD do 32 GB,
– različne nastavitve ločljivosti: 1080p, 720p,
– snemalni format H.264 MOV,
– različni načini zajema slike: preprosta fotografija, sekvenciranje, časovno snemanje,
– majhno, kompaktno ohišje.

Sistemske zahteve za upravljanje preko WiFi pametnega telefona:
– Apple: iOS 8 sistem,
– Android min, Quad-Core, 1 GB RAM-a.

Naj bo ob nakupu pri uporabi športne kamere WayteQ omejitev le vaša domišljija!

Oglejmo si še kako poteka izbira grafične kartice!

Objave iz iste kategorije: