Pametni mobilni telefoni OnePlus

OnePlus je pametni telefon, ki je na voljo v črno-beli in črni različici, ter ima lahko 16 GB ali 64 GB pomnilniškega prostora. Če boste na telefonu potrebovali veliko prostora, potem je bolje, da se odločite za bolj prostorno različico, ker se žal ne da razširiti polnilnika microSD, saj nima ustrezne odprtine zanjo. Poleg vsega pa mobilni telefoni OnePlus presegajo vsa pričakovanja glede samega zaslona, saj ima ta dobro svetlost in barvitost, ter izredno kristalno jasen prikaz.
Njegova dobra lastnost je tudi ta, da kljub intenzivni uporabi Interneta, Youtuba, iger in drugih aplikacij, omogoča delovanje cel dan. Če pa boste aplikacije redno izklapljali, ko jih ne boste uporabljali pa boste lahko po enim polnjenjem uporabljali sam telefon tudi preko 48ur.

Kakšne ima tehnične lastnosti mobilni telefon OnePlus?

Pametni mobilni telefoni OnePlus omogočajo delovanje v omrežjih: 2G kar pomeni, GPRS in EDGE; 3G, kar pomeni HSDPA in 4G, kar pomeni LTE omrežje. Imajo Andorid 4.4.2 KitKat in CynogenMod 11s operacijski sistem. Adreno 330 grafični procesor, 3 GB delovnega polnilnika in 16 GB ali 64 GB notranjega polnilnika.

Pametni-telefoni

Glavna kamera omogoča ločljivost 13 MP, samodejno ostrenje, ročno ostrenje s pritiskom na zaslon, dvojna LED – bliskavica, ter 5 MP pri sprednji kameri. Masa: 162 gramov. Njehove tehnične specifikacije so izredno dobre in zadovoljstvo uporabnikov je očitno, saj ustreza vsem standardom in korakom s časom.

Kaj vse vam še omogoča pametni mobilni telefon OnePlus?

Mobile phone bills

Mobilni telefoni OnePlus so poznani po tem, da je izredno unikatni telefoni in poleg vsega imajo poleg Androida še operacijski sistem CynogenMod 11s, ki je izredno prilagodljiv in omogoča spreminjanje tem in ikon v mobilnem telefonu, po željah uporabnika. Možnosti na samem mobilnem telefonu OnePlus je res nešteto.

Zelo spreten pa je tudi na področju uporabe prstnih gest, saj omogoča, da ga z dvojnim pritiskom na zaslon, prebudi iz stanja pripravljenosti; če po ekranu zaokrožimo, nam odpre sam fotoaparat; poteg prstov v obliki črke V nam aktivira LED svetilko; vlečenje dveh prstov gor in dol po zaslonu pa omogoča, da lahko vklopimo in izklopimo glasbo, ki se nam predvaja na telefonu. Uporabo tega telefona pa še dodatno izboljša pripomoček PopSocket, ki nam zmanjša možnost zdrsa telefona. Vse te funkcije so naravnost fantastične in so tudi ene izmed razlogov, zakaj je ta telefon tako priljubljen in ga ljudje tako radi uporabljajo.

Objave iz iste kategorije: