Zakaj je PopSocket obvezni del opreme na telefonu?

PopSocket

Tehnologija je postala pomemben del našega vsakdanjega življenja. To še posebej velja pri uporabi mobilnih telefonov. Ker mobilne telefone veliko uporabljamo, moramo najti načine kako bi bila njihova uporaba čim bolj enostavna.

Učinkovito orodje predstavlja tehnologija PopSocket. To je zabavna in funkcionalna dodatna oprema, ki uporabniku olajša rokovanje z mobilnim telefonom. Oprema je izdelana iz mehke in trde plastike. Zato je odporna na udarce. Ima močan oprijem, ki je prestavljiv. Mehanizem delovanja vključimo tako, da preprosto kliknemo na opremo. S tem ustvarimo območje oprijema. Kdaj pa ga največkrat uporabljamo?

Trden oprijem brez nepotrebnih zdrsov

Ob pogosti uporabi nam mobilni telefoni kaj hitro zdrsnejo iz rok. K temu pripomore tudi vedno tanjša in lažja struktura telefonov. PopSocket uporabimo takrat, ko se udejstvujemo v dejavnostih, kjer je večje tveganje za zdrs telefona.

PopSocket

To je lahko hitra hoja, kolesarjenje in tek. Oprema nudi odličen oprijem na zadnji strani telefona. Omenjena lastnost je posebej koristna pri ustvarjanju fotografij. Oprijem pa je idealen pri prostoročnem telefoniranju in pošiljanju krajših sporočil.

Držalo med delom na računalniku

PopSocket

PopSocket nam med video klicem omogoča prostoročno telefoniranje. Mobilni telefon z opremo namestimo na prenosni računalnik. Med prostoročnim telefoniranjem lahko nadaljujemo z delom na računalniku. S tem smo si olajšali delo in poiskali rešitev za opravljanje dveh del hkrati.

Večnamensko stojalo pri uporabi mobilnega telefona

Mobilni telefon uporabljamo za več različnih opravil. Pri nekaterih pa bi nam bilo lažje, če mobilnega telefona ne bi dlje časa držali v roki. Oprema je zasnovana tako, da nam služi kot stojalo.

Pri tem nam ni potrebno telefona toliko časa držati v rokah. To funkcijo uporabljamo pri gledanju video posnetkov ter pri fotografiranju z uporabo sprožilca.

Mobilni telefon ostaja suh in nepoškodovan

Telefon velikokrat odložimo na umazane in vlažne površine. Mobilni telefon postane moker. Pri tem pa tvegamo, da tekočina poškoduje notranje mehanizme delovanja. PopSocket nas pred tem zaščiti. Z njegovim dvignjenim nastavkom na zadnji strani telefona prepreči vdor tekočine in umazanije v telefon. Četudi bi se oprema umazala, jo lahko očistimo. Pri tem pa se ne poškoduje, saj je narejena iz posebnih materialov.

Dizajnerski ovitki za telefon nudijo popolno zaščito. Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je dragoceni telefon padel na tla in ste morali za popravilo plačati 100 ali več evrov? Preberi več …

Objave iz iste kategorije: