Dizajnerski ovitki za telefon nudijo popolno zaščito

Ovitki za telefon v različnih materialih, barvah in vzorcih spadajo pod pomembno opremo pametnih telefonov, saj učinkovito ščitijo steklo in ohišje pred različnimi poškodbami in praskami. Etuije je najbolje kupiti že kar ob nakupu mobitela, saj je zaščita pomembna že od prvega dne uporabe, poleg tega pa tako ohranimo tudi vrednost mobilnika. 

Prednost zaščitnih pokrival za mobilnike je predvsem v tem, da je ta oprema lahka, enostavna za namestitev in uporabo ter v tem, da lahko ob nakupu izbiramo med različnimi barvami in vzorci, ki odražajo osebni stil. Tako lahko z etuijem tudi personaliziramo svoj mobitel. Priročna zaščitna pokrivala za ohišja mobilnikov so tudi cenovno dostopna, ob nakupu pa lahko poiščemo takšen etui, ki ustreza znamki, modelu in dimenzijam mobitela.  

Etui zagotavlja optimalno zaščito mobitela 

Trpežni ovitki za telefon iz poliuretanske plastike, usnja ali drugih materialov ščitijo mobitele pred vdorom tekočine, prekomerno toploto in močno sončno svetlobo. Nekateri etuiji pri tem pokrivajo zadnji del ohišja, vendar s trdimi robovi, prevlečenimi le nekaj milimetrov nad prednjo stran ekrana, ščitijo tudi stekleno površino. 

Zaščitna pokrivala pa ščitijo mobitel tudi pred drugimi poškodbami, ki nastanejo ob padcih na tla ali kako drugače in tako se lahko na napravi ustvarijo vdolbine, praske ali počeno steklo. Zaščitna dodatna oprema pa ščiti tudi pred vdorom prahu in različne umazanije, zato mobilniki ostajajo čisti. 

Personalizirani in elegantni ovitki za telefon 

Personalizirana, elegantna in barvita zaščitna pokrivala spremenijo celoten videz mobitela. Izbiramo lahko med živahnimi barvami, povsem prosojnimi pokrivali, etuiji z robustnim videzom ter pokrivali z različnimi vzorci. Nekatera oprema za mobitele pa ima na hrbtišču tudi različne slike in citate. Tako si lahko izberemo videz ovitka, ki je skladen z osebnim stilom. 

Raznoliko ponudbo ovitkov za telefon pa lahko najdete na naslovu www.gizzmo.si, kjer ponudnik opreme za mobitele nudi zaščitna pokrivala za skorajda vse blagovne znamke in posamezne modele mobitelov. Če bi pa želeli svoj mobilnik še dodatno zaščititi pa je na spletni strani na voljo tudi Premium zaščitno kaljeno steklo, ki nudi optimalno zaščito ekrana in stekla pred poškodbami in praskami. 

Objave iz iste kategorije: