Ekolostrum kapsule

Skrb za otroka je vsekakor med pomembnejšimi opravili v življenju marsikaterega posameznika. Nič čudnega torej ni, da želimo za svojega otroka kar najbolje poskrbeti, kar pa obsega kar precej dela, kateremu se moramo posvetiti čim bolj skrbno in predano. Pri tem se ne moremo izogniti načrtovanju jedilnika novorojenega otroka, saj je prav prehrana v prvih letih otrokovega življenja ključnega pomena za zdrav razvoj telesa in duha. Danes na srečo živimo v času, ko je vsa potrebna prehrana na dosegu roke, vsaj tistim privilegiranim v razvitem svetu. Ekolostrum kapsule sodijo med sredstva, ki otrokom nudijo pomembne sestavine za rast in razvoj.

Ekolostrum kapsule otrokom zagotavljajo pomemben vnos nujno potrebnih snovi, ki jih v siceršnji prehrani morda primanjkuje. Kapsule vsebujejo kolostrum oziroma mlezivo, ki je za mnoge sesalce prva hrana, saj nastaja v mlečnih žlezah ob rojstvu mladiča oziroma otroka. Ekolostrum kapsule vsebujejo naravni kolostrum domačih krav, ki je najbolj podoben človeškemu. V primerjavi z mlekom je kolostrum veliko bolj hranilen, vsebuje namreč številne snovi, ki jih v mleku ni. Med najpomembnejšimi sestavinami naravnega kolostruma so vsekakor beljakovine ter rastni faktorji, ki poskrbijo za zdrav razvoj mladega človeškega telesa, nadalje pa moramo omeniti še vitamine in minerale ter imunske faktorje, ki poskrbijo za funkcionalna protitelesa imunskega sistema.

Ekolostrum kapsule vsebujejo polnovreden naravni kolostrum, ki je posušen in oblikovan v kapsule. Odvzeta je le voda, medtem ko vse koristne snovi ostanejo v kapsuli. Prav tako ni nobenih dodatkov. Kapsule so na voljo brez recepta, seveda pa se je dobro pred uporabo posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom. Ekolostrum kapsule so namenjene otrokom od 2. leta starosti dalje. Kljub temu, da kolostrum vsebuje številne pomembne snovi, pa kapsule niso nadomestilo za običajno uravnoteženo prehrano, zato je treba v vsakem primeru paziti na jedilnik otroka. Tudi pri tem lahko pomaga usposobljen zdravnik.

Oglejmo si še kako ajurveda pomaga pri oblikovanju zdrave prehrane.

Objave iz iste kategorije: