Kopalniški blok – funkcionalen in estetskega videza

Če želite v kopalnico postaviti dobro izbran kopalniški blok, ste se dobro odločili. Z njim boste namreč privarčevali kar nekaj dodatnega prostora, ki ga boste lahko koristno uporabili za kaj drugega. Na trgu lahko izbirate med številnimi vrstami blokov za kopalnico. In ne glede na to, koliko prostora vam je v kopalnici ostalo zanj, boste med vsemi velikostmi in oblikami zagotovo pravega našli tudi za vas. 

Kopalniški blok običajno vključuje tudi umivalnik in na ta način boste združili nepogrešljiv kopalniški element z razkošjem dodatnega prostora za shranjevanje. 

Blok za kopalnico – sodoben ali tradicionalen

Sodobni kopalniški blok je najpogosteje zasnovan tako, da ima ostre, drznejše pa tudi veliko bolj prefinjene barvne odtenke. Za tradicionalne bloke pa je značilno, da so večinoma beli ali umazano beli in so veliko bolj zaobljeni kot pa njihove sodobne različice. 

Za sodobni kopalniški blok je tudi značilno, da vsebuje omare ter predale z mehko zapirajočimi se vrati, navadno brez kakršnih koli ročajev. Za tradicionalne so ročaji skorajda nuja. Pomembno pa je, da bloki za kopalnice združujejo funkcionalnost z estetskim videzom. 

Stenski kopalniški bloki 

S pomočjo kopalniškega bloka torej v kopalnici privarčujete kar nekaj dodatnega prostora. In če imate na voljo res majhen kopalniški prostor, vam priporočamo, da izbirate med stenskimi kopalniškimi bloki. Ker je na trgu prav tako veliko takšne ponudbe, tudi pri izbiri tega ne boste imeli posebnih težav. 

Materiali kopalniških blokov 

Navadno je blok za kopalnico izdelan iz vlaknenih ali ivernih plošč ali vezanih plošč. Od tega je v veliki meri odvisen tudi sam izgled, kakovost in ne nazadnje tudi cena. Katera vrsta materiala je najprimernejša za vas, lahko določite kar sami. Če pa s tem nimate zadostnih izkušenj, je najbolje, da vam pri tem pomaga izkušeno osebje v trgovini. 

Nakup bloka za kopalnico 

Priporočamo vam, da blok za kopalnico kupujete na preverjenih mestih, kjer vam ponudniki ponujajo elemente priznanih proizvajalcev. Le na ta način boste lahko prišli do elementov oziroma kosov pohištva, ki vam bodo odlično služili zelo dolgo časa. 

Sicer pa si ponudbo kopalniških blokov lahko pogledate tudi s pomočjo spleta. Lep in funkcionalen kopalniški blok po ugodni ceni si lahko, na primer, naročite kar na spletni strani dom24.hr. Na istem mestu vas čaka še veliko drugih zelo uporabnih in kakovostnih izdelkov, ki jih boste lahko postavili v svoj dom. Ponudbo lahko preverite kadar koli. To naredite že sedaj in morda boste v spletni prodajalni naleteli še na kakšno prav posebno akcijsko ponudbo. 

Objave iz iste kategorije: