Predpasniki – barviti, zabavni in lepi

Če imate med kuhanjem na sebi zabaven predpasnik, je večja verjetnost, da boste jedi pripravljali še z večjim veseljem. Ne verjamete? Na spletni strani majice.si si lahko ogledate takšne predpasnike, ki vas bodo morda tako navdušili, da boste vsaj enega naročili tudi zase. 

 Spletna stran pa ne ponuja samo predpasnikov, temveč tudi druge zabavne ter barvite kose oblačil, ki jih lahko uporabljate vsak dan in si tako vsaj malo popestrite svoje življenje ali pa iz njega odženete stres. Popisani predpasniki bodo navdušili prav vse, ki jih boste v svoj dom povabili na kosilo ali pa kakšen drug obrok. 

Predpasniki po vaši meri in okusu 

Ob besedi predpasniki bi najverjetneje najprej pomisli na dolgočasen kos belega oblačila, ki si ga običajno daste nase, še preden se odpravite kuhat. Toda, zakaj bi med kuhanjem, pečenjem in drugimi vrstami gospodinjskih opravil na sebi nosili dolgočasno opravo, ko pa vam trg ponuja zabavnejše in mikavnejše različice. 

Spletna trgovina vam omogoča nakup predpasnikov po vaših merah in okusu. Predpasniki, med katerimi lahko izbirate, so v številnih barvnih odtenkih in različnih barvnih kombinacijah. Ko si boste izbrali svojo najljubšo barvo, je na vrsti izbira besedila, ki bo krasilo predpasnik. 

Predpasnik ‘Kralj žara’

Morda v kratkem k sebi na dom želite povabiti goste, ki jim boste pripravili žar zabavo. Da bo vse skupaj še zabavneje, pa imejte na sebi predpasnik žive barve, na katerem bo pisalo ‘Kralj žara’. 

Seveda pa si na predpasnik lahko natisnete, kar koli si sami najbolj želite. Ni nujno, da izbirate med že ustvarjenimi predlogami. Če je vaša domišljija pri ustvarjanju zabavnih in pomenljivih verzov na predpasnike in druge kose oblačil še večja, izvolite kar sami izdelati svoj predpasnik. 

Predpasnik kot darilo ob okrogli obletnici 

Predpasniki so sicer nekoliko nehvaležno darili, s katerim ponavadi ne sporočamo nič kaj obetavnega kot pa le to, da bo treba spet pripraviti obrok za zahtevne družinske člane. Po drugi strani pa je lahko predpasnik še kako mikavno darilo, če boste upoštevali vse naše predloge. 

V spletni trgovini si lahko naročite predpasnik za nekoga, ki praznuje okroglo obletnico. To lahko zapišete kar v obliki misli in sličice nanj. 

Objave iz iste kategorije: