Spletno gostovanje sedaj tudi brezplačno

Vedno, ko boste želeli registrirati svojo domeno, boste poleg prejeli tudi paket brezplačnega spletnega gostovanja za 10MB. Spletno gostovanje je spletni prostor, ki vam omogoča shranjevanje vaših spletnih strani, ko se zanje odločite. Ko boste samo stvar naročili, boste poleg prejeli naslov in prijavne podatke, ki vam bodo pomagali, da boste z svojim računom lahko opravljali, ko bo sama storitev plačana in tudi aktivirana. 
Ko se odločate za samo spletno gostovanje, morate naprej dobro pomisliti, kakšno gostovanje bo imelo vse potrebno za vašo spletno stran. Domače spletne strani so v večini dosti manj zahtevne in ne potrebujejo veliko. Po vaši odločitvi pa bodo strokovnjaki poskrbeli, da bo imela vaša spletna stran dovolj sredstev za delovanje, pomembno pa je tudi da preverite jezik vaše spletne strani.

Spletno gostovanje

Koliko domen lahko uporablja spletno gostovanje in kakšna je omejitev prenosa podatkov?

V veliki večini se lahko na eno spletno gostovanje veže nekoliko največ 10 domen. Pri spletnem gostovanju pa lahko imate tudi omejeno ali pa neomejeno uporabo prenosa podatkov. Z tiste, ki se odločite za neomejeno uporabo prenosa podatkov, pomeni, da nimate definiranih mej glede porabe prostora.

gostovanje-spletnih-strani

Včasih pa se zgodi, da določeni uporabniki prekomerno uporabljajo sredstva, ki so jim dovoljena in se s tem odobrava tudi kor zloraba sredstev, saj vpliva tudi na druge uporabnike. V tem primeru je potrebno uporabnika, ki je prekoračil uporabo spletne strani, ga opozoriti na prekomerno uporabo in mu določiti meje, ki veljajo tudi za vse druge uporabnike. V primeru ponovne kršitve pa se sam postopek tudi kaznuje.

Spletno gostovanje za poslovne uporabnike

Da si lahko izberete ustrezen hosting spletnih strani zase, so vam na voljo že v naprej pripravljeni paketi. Med drugimi pa vam je na voljo tudi poslovni paket, ki vam nudi nemoteno delovanje in tudi veliko prostora. Pri sami izbiri paketov morate biti pozorni na veliko dejavnikov, ki bodo pomembni za vas, še posebej če potrebujete veliko število poštnih predalov, neomejene količine podatkov in druge stvari, ki vam jih ponuja sam paket.

Ko pa izberete zase popoln paket spletnega gostovanja pa o vsem odloča tudi cena paketa, zanesljivost delovanja strežnika in tudi sama podpora za uporabnike.

Spletni strežnik je nujen za delovanje vsake spletne strani!

Objave iz iste kategorije: