TEKALNA STEZA NordicTrack X9i

Si želite efektivnega treninga, s katerim boste hitreje kurili kalorije? Potem je brez dvoma tekalna steza NordicTrack X9i prava izbira za vas!

Hitrejša poraba kalorij, intenziven trening in močan motor so samo nekatere izmed pozitivnih lastnosti, ki jih ima ta tekalna steza.

Motor
NordicTrack modeli imajo pretežno vsi izjemno močne motorje, kateri omogočajo brezhibno uporabo steze. Zmogljivost motorja je tudi v tem primeru izjemna, saj vam le ta zagotavlja neprekinjene treninge na najvišjih zmogljivosti in brez kakršnih koli težav. Kot dokazilo, da vse navedeno drži, ob nakupu prejmete tudi doživljenjsko garancijo na motor.

nordictrack-x9i

Hitrost in steza
Tekalna steza je primerna za vse tekače, ki jim je doseganje hitrosti v izziv. Najvišja mogoča hitrost je 12 mph. Površina tekalne steze pa je dovolj velika, da jo lahko nemoteno uporabljajo tudi višje osebe, ki imajo načeloma daljši razkorak.

Vzpon/ Spust
Tudi v tem primeru ima tekalna steza možnost vzpona do 40%, kar uporabniku omogoča, da med treningom 5x hitreje porablja kalorije.

Ostale funkcije
Poleg vsega zgoraj omenjenega, pa se ta model tekalne steze ponaša tudi z nekaterimi drugimi kvalitetami. Ena večjih prednosti je zagotovo tudi dejstvo, da ima steza posebne »blažilce«, kater poskrbijo, da trening poteka gladko in brez posebnega hrupa – to pa je še posebej ugodno uporabnike, ki prebivajo v bloku. Omeniti velja tudi funkcijo nadzora srčnega utripa, preko katere boste lahko merili in nadzorovali srčni utrip. Med samim treningom si lahko nastavite tudi hlajenje preko vgrajenih ventilatorjev. Kot zadnje pa ne smemo pozabiti na vgrajeno iFit aplikacijo, preko katere lahko oblikujete svoje programe treningov, pridobite dodatne treninge (poleg tistih tovarniško vgrajenih), shranjujete podatke, brskate po spletu, ipd.

Tu pa se seznam prednosti nikakor ne konča. O tekalni stezi NordicTrack X9i napisali še kar nekaj strani, vendar bi bilo vsega skupaj preveč, zato smo izpostavili tiste prednosti, ki navadno prevladajo ob nakupu. Menite, da je ta steza tisto, kar iščete?

Objave iz iste kategorije: