Toaletne torbice – prva pomoč za hitro urejanje

Nekateri pravijo, da mora biti ženska vedno urejena, drugi pa, da je potrebno čim več časa preživeti brez ličil in zadovoljni zgolj s svojim naravnim videzom, ki je najbolj zdrav. toaletna torbica
Če tudi sami kolebate med obema mnenjema, potem se gotovo uredite, kadar je to potrebno, a kljub vsemu se kdaj v službo odpravite tudi brez ličil – nič ni narobe, če ima vaša koža kak dan dopusta. A kot zakleto se nato zgodi, da se vam napove kak poslovni partner ali stranka, pred katerim ne bi radi stali nenaličeni …

Kaj mora biti v vsaki toaletni torbici?

če imate v svoji ženski torbici vedno tudi manjšo toaletno torbico, v kateri imate najnujnejša ličila ter kozmetiko, potem ne boste v težavah. Za svoj videz lahko poskrbite zelo hitro. In kaj v torbici potrebujete?toaletna-torbica
– Vedno imejte pri roki svojo vlažilno kremo, po možnosti takšno, ki daje vaši koži tudi lep lesk. »Bleščice« v kremi ali suhem olju so pogosto vse, kar je potrebno, da je vaša polt sijoča, ne da bi vam bilo treba nanašati pudre, korektorje in vse ostalo.
Da vam toaletne torbice ne bo polnil cel kup ličil, je včasih najbolje, če uporabljate za senčilo oči in obraza kar isti proizvod. Lahko gre za eno barvo ali za različne odtenke ene barve – potrebujete le dva različna čopiča, enega za nanašanje na veke, druge za senčenje ličnic.
– Najbolj pomembno ličilo za vsako žensko je zagotovo maskara. Ta lahko že sama po sebi dela čudeže, zato je nikar ne pozabite!
– Je potrebna šminka za ustnice? Klasične šminke v intenzivnih odtenkih se podajo k popolnoma urejenemu videzu, za sproščen dnevni videz, ki ga boste ustvarili na hitro, pa bo boljši lipgloss. Vaše ustnice bodo bleščeče in rahlo obarvane.
– Nikoli ne pozabite, da k ličilom v toaletno torbico vedno sodijo tudi sredstva za odstranjevanje ličil. Ker je treba ličila pogosto na hitro nanesti, včasih pa tudi nujno odstraniti. V torbici imejte nekaj kosmov bombažne vate in micelarno vodico za čiščenje ličil z oči, prav tako pa tudi čistilne robčke, s katerimi lahko hitro očistite kožo obraza, ne da bi jo izsušili.

https://www.youtube.com/watch?v=TW9t0HTK_7E

Objave iz iste kategorije: