Ujeti trenutki večne ljubezni

Fotografiranje poročnega fotografa se odlikuje po čistosti in umirjenosti. Poročni fotograf stremi k temu, da v fotografiji izraža idejo, ki jo nadgradi z izbiro primerne svetlobe, kompozicije ter ujetim pravim trenutkom. Na poročnem dnevu se osredotoča predvsem na mladoporočenca, hkrati pa dokumentira celotno dogajanje, ujame nepozabne trenutke in čustva na obrazih svatov. Veliko pozornosti namenja tudi dekoraciji, cvetju, prstanom, poročni obleki, nevestini pričeski in ličenju. Zaveda se, da so detajli pomembni, in veliko pozornosti jim posvetijo neveste pri načrtovanju.

Poročna fotografija, ki oživi čustva in spomine

Za vama je večmesečno načrtovanje in pred vama je sanjski dan. Na poročni dan se sprostita in prepustita izvedbo ekipi, ki sta jo najela. Predvsem se ne obremenjujeta z vremenom, saj verjameta, da lahko tudi v dežju nastanejo prekrasne poročne fotografije. Poročni fotograf ima majhen kotiček na spletu, kjer s ponosom in zanosom objavlja utrinke s poročnih dni, ki jih je do zdaj ujel. Poročni fotograf je strastno zaljubljen v fotografijo, čustva, življenje in drug drugega. Posebej se specializira za fotografiranje poročnih dni in zaročnih fotografij. Verjame, da je poročni dan eden najintimnejših in najpomembnejših dogodkov v življenju dveh sorodnih duš.

Ujeti trenutki večne ljubezni. Avtor: Vanessa Tivadar Photography

V vsaki fotografiji se trudi, da pusti delček naju samih, saj verjame, da se skozi sodelovanje med vami vzpostavi posebna vez. To vez nato prenaša na fotografije, medtem ko spoznava vaju skozi iskalo fotoaparata. Njegov cilj ni samo ustvarjati običajne fotografije, ampak želi ustvariti zgodbo, pravljico, ki ob vsakem pogledu na vsako posamezno fotografijo prinese na plano čustva in sveže spomine, kot da bi bilo takrat, ko sta si izrekla svoj “da”. Verjame, da si želita spoznati, kako poteka fotografiranje z njim.

Ustvarjanje nepozabnih trenutkov že pred poroko

Vse se začne s tem, ko mu pošljeta povpraševanje. Trudi se, da vam odgovori v roku nekaj ur, saj mu je pomembno, da je komunikacija med njim in vami tekoča. Če vama je naša ponudba všeč, se nato dogovorite za sestanek, kjer odgovori na vsa vaša vprašanja. Prav tako vam podrobneje predstavi njegovo ponudbo, ki jo lahko najdete tudi na nnjegovi spletni strani.

Nekaj tednov pred vajinim posebnim dnem se dogovorite za predporočno fotografiranje, če je to vključeno v izbrani paket. Predporočno fotografiranje vam omogoča, da se navadita na stanje pred objektivom, premagate morebitno tremo in se prepričata, da je izbira večnega trenutka pravilna. Kvaliteta vajinih predporočnih fotografij vam bo vsekakor pričala o tem.

Objave iz iste kategorije: