Popravilo starega telefona se vedno splača

Dandanes se mobilna tehnologija razvija neverjetno hitro. Na voljo so vedno močnejši, hitrejši in bolj učinkoviti pametni telefoni. Pri tem pa veliki proizvajalci v svoje naprave vgradijo tudi razne zaščite. Tako ima lahko naš mobi dodatno ojačano ohišje ali pa vzdržljivo steklo zaslona. Vsi te varnostni ukrepi pa ne zagotovijo 100% zaščite telefona. Še vedno se lahko pokvari občutljiva notranja elektronika ali pa z močnim udarcem poškodujemo zaslon. Našo napravo je tako veliko bolj učinkovito popraviti s pomočjo strokovnjakov, ki jih najdemo v Gizzmo servisu. Tako prihranimo pri sredstvih in obdržimo vse slike in videe.

Skoraj vsak pokvarjen mobi se lahko popravi

Pametni telefoni so dosti podobni modernim računalnikom. Imajo svoj procesor, pomnilnik, operacijski sistem in druge komponente. Vse te komponente pa morajo delovati brezhibno, če želimo poganjati aplikacije, klicati, shranjevati slike ipd. Vedno je možno, da se pokvari elektronika, ki povezuje vse ključne komponente našega telefona. Že najmanjša napaka lahko povzroči, da se nam naprava ne bo hotela več prižgati ali pa bo delovala nepravilno. Vse te napake pa je možno odpraviti s preprostim obiskom Gizzmo servisa. Tako usposobimo naš telefon v delujoče stanje z minimalnimi stroški. Poleg tega pa obdržimo vse podatke, ki jih imamo shranjene na SD kartici in notranjem spominu.

Povrnimo vrednost našega telefona

Nakup novega pametnega telefona je lahko velika investicija. Novi modeli znanih vodilnih mobilnih naprav lahko presežejo mesečni zaslužek posameznika. Ravno zato je veliko bolj smiselno, da če se nam pokvari taka naprava, da jo ponovno usposobimo. Res je, da je najlažje preprosto kupiti nov telefon, vendar to ni vedno najboljša izbira, saj:

  • Novi mobiji niso veliko močnejši od našega obstoječega modela. To je še predvsem opazno takrat, če je naša naprava starejša manj od enega leta.
  • Če nam Gizzmo servis usposobi staro napravo, bomo izkoristili njeno celotno vrednost z nadaljnjo uporabo.
  • Če odvržemo star mobi, bomo izgubili vse slike, videe, aplikacije in druge podatke.

Naši podatki ostanejo na varnem

Velika verjetnost je, da na našem telefonu hranimo veliko število slik, SMS sporočil, videov in drugih osebnih podatkov. Če pa se nam naprava pokvari, potem nimamo več dostopa do teh podatkov. Gizzmo servis je specializiran za varovanje podatkov med popravilom vsakega telefona. Tako vsak mobi obdrži vsebino vseh shranjenih informacij, neglede na vzrok okvare. Dodatne informacije lahko zasledimo na www.gizzmo.si, kjer imajo tudi veliko ponudbo polnilcev, ovitkov in drugih dodatkov.

Popravilo telefona je v večini primerov najboljša izbira. Tako se ne potrebujemo navajati na novo napravo in operacijski sistem. Obenem pa obdržimo vse stike, zgodovino sporočil in druge informacije na naši napravi.

Objave iz iste kategorije: