Razširjene vene sem premagala v 4 tednih – izginile so kot bi rekel keks

Res ni prijeten občutek, ko vidite noge polne pajčevinastih ven in razpokanih kapilar. Včasih me je bilo tako sram, da niti v lastni hiši nisem nosila kratkih stvari. Vedno sem bila pokrita. Niti malo se nisem počutila ženstveno.

Pred tem je bilo vse čudovito. Bila sem lepa. Moj mož je ves čas govoril, da imam lepe noge. Odkar imam razširjene žile, se me še komaj dotakne. Bala sem se, da bom zaradi težave, kot so razširjene žile, ostala brez moža. To bi me res dotolklo.

V težek boj sem se podala. Nisem vedela, ali bom uspela, vendar sem morala nekaj narediti. Na mojo srečo sem naletela na čudežno odkritje – Vein Stopper kremo. Ta krema je povsem spremenila moje življenje.

Žile so “spletle pajkovo mrežo”

Veliko časa preživim na nogah. A si nisem mislila, da bom dobila razširjene žile, tudi ko so se pojavili prvi simptomi.

Enkrat sem na desni nogi, na notranji strani meč, opazila majhno modrico. Mislila sem, da je to navadna modrica in da bo hitro minilo. Ker sem ves čas samo hitela, nisem niti opazila, da se je modrica začela širiti. Njena okolica je bila polna popokanih kapilar.

Ker je mož dobil odpoved, sem morala najti nekakšno dodatno delo. Našla sem ga v bližnji trgovini. Delala sem od jutra do večera. Nenehno sem bila na nogah. Stanje je postalo zaskrbljujoče, ko so se žile pojavile tudi na drugi nogi. Skoraj sem padla v depresijo.

Poskušala sem se mazati s paradižnikom, jabolčnim kisom in ne vem, s čim še vse. Nič mi ni pomagalo. Počutila sem se, kot da živim v najhujši nočni mori. In potem se je rešitev za moje razširjene žile pojavila od nikoder. Gre za Vein Stopper krema. Ta neverjetna krema je dosegla, da so ženske pozabile na težave z razširjenimi žilami. In hitro je pomagala tudi meni.

Vein Stopper – rešitev v zadnjem času

Za moj 37. rojstni dan sem od moža prejela zelo nenavadno darilo. Bila je vlažilna krema za razširjene vene – Vein Stopper. Rekel je, da ne more več gledati, kako se mučim in da mi želi pomagati. Bila sem vesela, saj sem mislila, da je izgubil zanimanje zame.

Nisem vedela, kaj je to, ali kako deluje. V navodilih piše, da je treba kremo nanašati 2 krat – zjutraj in zvečer. Tako sem tudi ravnala. Sledila sem navodilom, vendar nisem vedela, kaj naj pričakujem.

Čas je mineval in moje stanje je bilo vsak dan boljše. Krema Vein Stopper je najprej odstranila tisto neprijetno bolečino in občutek težkih nog. In to je bil zate obetajoč začetek.

Po 10 dneh so razpokane kapilare izginile. Moje noge so bile videti bolj zdrave. Vene so se začele umikati že po 2 tednih. Po 4 tednih redne uporabe je bil končni rezultat lepe in gladke noge. Takoj sem pohitela in oblekla svojo najljubšo obleko. Zahvaljujem se svojemu dragemu možu in Vein Stopper kremi!

Objave iz iste kategorije: