Skrivnostno darilo za 30 let

Ampak kaj?
Če ste se namenili nakupiti darila za rojstni dan, ni nič težjega, kot kupiti darilo za 30 let. Zakaj se vprašate, saj bi potemtakem moralo biti težko kupiti za praktično vsako starost. Seveda je res, da so nekateri ljudje bolj težavni kot drugi, ne znajo sprejemati daril ali pa jih praktično nič ne osreči.darilo-za-30-let
Po mojem so še največji osmoljenci tisti, ki so sicer vsega zelo veseli, a tega ne znajo pokazati in zato vsakič naslednjič dobijo slabše darilo, kajti nihče točno ne ve, kaj naj bi jim prinesel. Darilo za 30 let se sliši enostavno – seveda, starost je prava, če kadi dobi cigarete ali cigare, sicer pa alkohol. Še nekaj si moramo izmisliti za tiste, ki niti ne kadijo, niti ne pijejo – vsaj občasno.

Otrok bo vesel vsega – ali pač ne

Kupiti darilo za otroka je še skoraj najlažje, saj je dovolj, da povprašate starše in že vam bodo znali razložiti kaj vse si želi in vam povedati vsaj 20 različnih možnosti in to v razponu od nekaj evrov do več deset evrov. Karkoli že pač bo, otrok bo tega vesel ali pa se ga lahko prepriča, da je to res krasna stvar. Večja težava je, če več ljudi potem prinese isto darilo in čeprav imajo račune in bo mami to vrnila in zamenjala, bi on imel darilo ZDAJ TAKOJ! Sledijo krokodilje solze, slaba volja, slabo voljna mami, jezen očka, malce užaloščeni gostje, ki jim je nerodno in podobne scene. Vsekakor se sliši komplicirano in cela zgodba, ampak še vedno vztrajam, da je za otroke najlažje kupovati darila.

Všeč mu je, ni mu všeč, všeč mu je, ni mu všeč,…

Darilo za 30 let pa je svoja zgodba. Oseba ni več najstnik in tudi ni več mladenič v rosnih letih. Približuje se kristusovim letom in že je poročen ali pa tudi ne, saj to je sedaj moderno, je tik pred vselitvijo v svoje stanovanje ali pa ga nekje najema in še je različnih zgodb in skorajda za vsako osebo je potrebno poznati celo ozadja, da se lahko odločite za pravo darilo. Če se bo darilo za 30 letnika izkazalo kot napačno, vam bo znal na prefinjen način povedati, da ga je neznansko vesel in če je dovolj politično korekten, boste že še izvedeli, da mu v resnici ni. Osebno sem zato darila ob takšnih priložnostih najraje izbiral preko spleta, saj je tam izbira na enem mestu in ideje že kar pred menoj. Danes se namreč več nikomur ne ljubi hoditi po trgovinah, iskati parkirišče in stati v vrsti na blagajni.

https://www.youtube.com/watch?v=YkdprrOxWro

Objave iz iste kategorije: